2017. gada prognoze – SKORPIONS; mīlestība, karjera, veselība

Attiecības un mīlestība

Skorpionam, kurš vēl nav atradis savu otro pusīti, 2017. gads atnesīs īsto mīlestību. Tev šis būs mīlestības gads! Tomēr, lai iegūtu to, ko vēlies nāksies iziet ārpus savas komforta zonas. Ja vēlies iepazīties ar jauniem cilvēkiem, izmēģini ko neierastu, piemēram ātros randiņus vai iepazīšanos internetā. Ja vēlies veidot ilgstošas un stabilas attiecības, atliks vien piestrādāt pie savas komunikabilitātes, ņem vērā, ka tev vajadzētu samazināt arī savu slepenību.

Arī tad, ja jau esi izveidojis attiecības, par sliktu nenāktu piestrādāt pie atklātības. pret mīļoto cilvēku. Šis būs gads, kura ietvaros būs jānonāk pie daudziem jo daudziem kompromisiem, tādēļ pārliecinies par to, ka citi izprot tavas vajadzības. Kā arī ieklausies savā otrajā pusītē, lai izprastu viņa/-as vajadzības. Vēlams sīki un smalki apspriest visu, arī to vai vēlies ģimenes pieaugumu.

2017. gads solās būt lielisks, ja spēsi noturēt savas attiecības līdzsvarā. Neatkarīgi no tā vai attiecības ilgs vairākus gadus vai tikai pāris mēnešus, intīmā dzīve būs nepārspējami kaislīga. Ja vēlies izveidot jaunas draudzības, pievienojies kādai saistošai interešu grupai. Skorpioniem šis gads atnesīs iespēju darīt to, ko viņi mīl, kā arī iepazīties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

Lasi vēl: 2017. gada prognoze – JAUNAVA; mīlestība, karjera, veselība

Karjera un finanses

Šogad nāksies strādāt cītīgāk nekā jebkad agrāk . Tomēr visi pūliņi tiks bagātīgi atalgoti! Atceries, ka darbā jāuzvedas pēc iespējas profesionālāk. Jābūt laipnam ne tikai pret augstākstāvošiem darbiniekiem, bet arī kolēģiem, tad tev viss izdosies!

Lasi arī: 2017. gada prognoze – LAUVA; mīlestība, karjera, veselība

Veselība

Lielākajai daļai zodiaka zīmju, tai skaitā arī Skorpionam šis gads būs enerģijas pārpilns un aktīvs. Būtu lieliski, ja tu liktu šo enerģiju lietā un izmantotu, lai uzturētu sevi labā fiziskā formā. Garīgās enerģijas lādiņš 2017. gadā būs krietni lielāks kā citus gadus un arī to vajadzētu pienācīgi izmantot. Īpaši labi veiksies mācībās un sarežģītu situāciju risināšanā darbā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru