2017. gada prognoze – STRĒLNIEKS; mīlestība, karjera, veselība

Attiecības un mīlestība

2017. gada prognozes Strēlniekiem sola spēcīgu garīgo enerģiju, kas nozīmē vēl spēcīgākas emocijas. Lai arī tas varētu sagādāt grūtības profesionālu lēmumu pieņemšanā, Strēlniekiem būs vieglāk izdarīt izvēli mīlestības jomā. Seko savai sirdsbalsij! Ja esi viens, tad sāc rīkoties un nebaidies pieņemt spontānus lēmumus. Iespējams, tu pat varētu atjaunot kādas no iepriekšējām attiecībām.

Ja esi attiecībās, 2017. gada mīlestības horoskops Strēlniekam iesaka nebaidīties pārsteigt otru cilvēku. Attiecības būs aizraujošākas, ja tajās netrūks kaislību. Neuztraucies par pagātni un koncentrējies uz tagadni, lai tā būtu pēc iespējas labāka. Tāpat šis ir piemērots laiks, kad plānot ģimenes pieaugumu.

Iepazīstot jaunus draugus, tev jābūt pilnīgi godīgam. Necenties atstāt iespaidu uz tiem, kuri tev patiesībā neko nenozīmē. Esi patiess pret sevi un draugiem, un tad arī būs lielāka iespējamība, ka būsiet draugi uz mūžu.

Lasi vēl: 2017. gada prognoze – JAUNAVA; mīlestība, karjera, veselība

Karjera un finanses

2017. gadā zvaigznes sola vairāk darba. Tu visvairāk koncentrēsies uz to, lai viss būtu padarīts, bet neļauj stresam tevi uzveikt. Pat, ja būs vairāk jāstrādā, ļoti iespējams, ka darbā vai biznesā tevi sagaida arī jaunas iespējas. Esi laipns pret darba devēju un kolēģiem, un ilgtermiņā tas noteikti atmaksāsies.

Lasi arī: 2017. gada prognoze – SVARI; mīlestība, karjera, veselība

Veselība

2017. būs ļoti aktīvs gads. Ja domās tu sasniegsi jaunas virsotnes, tad ķermenis, iespējams, nespēs tikt līdzi. Lai arī fiziskās aktivitātes būs ļoti svarīgas, nepārvērtē savas spējas un nepārcenties, citādi vari gūt traumas. 2017. gadā būs jāpiedomā pie veselīga uztura, lai uzturētu sevi labā formā. Kad tevi nomāc stress, velti laiku atpūtai!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru