2017. gada prognoze – SVARI; mīlestība, karjera, veselība

Attiecības un mīlestība

2017. gada horoskops mīlestības jomā Svariem sola jaunu sākumu. Ja esi viens, tad nākamajā gadā atradīsi mīlestību. Tava pārliecība par sevi palīdzēs pielietot flirtēšanas prasmes un pievērst kādas simpātijas uzmanību. Ja nesen esi izšķīries vai pametis kādu, tad ir jādzīvo tālāk. Tu nevari atrast jaunu mīlestību, ja joprojām domā par citu.

Ja šobrīd esi attiecībās, tad tajās būs jāievieš līdzsvars. Attiecībām ir jābūt aizraujošām un romantiskām, bet ir arī jāzina, kad piebremzēt un neierobežot otra cilvēka privāto telpu. Neapšaubi otru, jo citādi viņš var sākt darīt to pašu.

2017. gads Svariem būs piemērots laiks, lai plānotu ģimenes pieaugumu vai vismaz sāktu domāt par grūtniecību. Neatkarīgi no tā, vai vēlies iegūt jaunus draugus vai atrast partneri, šis ir laiks, kad iet un iepazīties ar jauniem cilvēkiem.

Lasi vēl: 2017. gada prognoze – JAUNAVA; mīlestība, karjera, veselība

Karjera un finanses

Svariem ir raksturīga vēlme iemācīties kaut ko jaunu, un 2017. gads nebūs izņēmums. Ja vēl mācies skolā, tad nākamajā gadā gūsi vairāk panākumu. Ja strādā, tad gatavojies apgūt jaunas prasmes savai profesionālajai izaugsmei. 2017. gadā Svariem īpaši labi padosies viss, kas saistās ar prāta spējām. Tev būs daudz jāstrādā, lai pēc tam varētu pelnīti atpūsties. Biznesa jomā Svariem vajadzētu rūpīgi apsvērt katru lēmumu.

Lasi arī: 2017. gada prognoze – LAUVA; mīlestība, karjera, veselība

Veselība

2017. gadā Svariem vajadzēs izmantot savu enerģiju, lai parūpētos par fizisko sagatavotību un sāktu nodarboties ar sportu vai kādām citām fiziskām aktivitātēm. Tāpat kā fiziskā enerģija, arī garīgā enerģija 2017. gadā sasniegs jaunas virsotnes. Nākamajā gadā tev būs vieglāk pieņemt lēmumus. Neaizmirsti par savām sirdslietām, hobijiem, satiecies ar draugiem un ģimeni, bet turies tālāk no neveselīgas pārtikas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru