2017. gada prognoze – ŪDENSVĪRS; mīlestība, karjera, veselība

Attiecības un mīlestība

Ja tev ir romantiskas vai vienkārši draudzīgas attiecības, tad 2017. gadā tās varētu kļūt tuvākas un emocionālākas. Iespējams, sāksi satikties ar kādu no saviem draugiem vai arī pašreizējās attiecības pacelsies jaunā līmenī. Ja esi pieradis pie brīvām un bezrūpīgām attiecībām, tad nākamajā gadā, iespējams, vēlēsies kaut ko nopietnāku.

2017.gada horoskops tev iesaka satikties ar kādu, kuram ir līdzīgas intereses. Liela nozīme būs arī tavai ģimenei, kas var pateikt, vai konkrētais cilvēks tev ir piemērots vai nē. Iespējams, tu sāksi domāt arī par ģimenes pieaugumu. Ja būsi pārliecināts par sevi, tad arī sociālajā dzīvē un attiecību jomā viss izdosies.

Lasi vēl: 2017. gada prognoze – SKORPIONS; mīlestība, karjera, veselība

Karjera un finanses

Iepriekšējos gados Ūdensvīra zīmē dzimušie, iespējams, atstāja novārtā kādus darba pienākumus, lai izbaudītu savu ekstravaganto dzīves veidu. 2017. gadā tev nāksies saņemties un izpildīt visus pienākumus, ja vēlies sakrāt pietiekami daudz naudas savam nākamajam piedzīvojumam. Darbā tev būs jābūt nopietnākam, bet nebaidies izpaust savas radošās idejas.

Lasi arī: 2017. gada prognoze – SVARI; mīlestība, karjera, veselība

Veselība

Tev jābūt piesardzīgākam finanšu jomā, lai neiztērētu pārāk daudz naudas lietām, kas patiesībā tev nemaz nav vajadzīgas. Nākamajā gadā, iespējams, būs kaut kas jāziedo, bet ilgtermiņā tas būs tā vērts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru