2017. gada prognoze – VĒZIS; mīlestība, karjera, veselība

Attiecības un mīlestība

Ja tu jau esi romantiskās attiecībās, tad 2017. gads sola to, ka tās kļūst vēl romantiskākas un kaislīgākas. Ja jūs attiecībās virzāties lēni, tad 2017. gadā gaidāmas izmaiņas, kad jūs daudz ātrāk un labāk viens otru iepazīsiet. Iemesls tam varētu būt kopdzīves uzsākšana, biežāka un ilgāka laika pavadīšana kopā, kāzas…

Ja esi brīvs, tad 2017. gadā tevi sagaida vairākas draudzības un attiecības. Šajā gadā uz randiņiem dosies biežāk, nekā iepriekš, turklāt izjutīsi pastiprinātu pretēja dzimuma uzmanību. Jaunā izmēģināšana tevi 2017. gadā var novest pie kaut kā pasakaina un neaizmirstama – uzdrošinies!

Ugunīgā Gaiļa gadā Vēži kļūs sociālāki un komunikablāki, līdz ar to iepazīsies ar jauniem cilvēkiem un to vidū atradīsi jaunus draugus. Pateicoties kādam pašreizējam vaļaspriekam, vari iepazīt līdzīgi domājošus cilvēkus ar tādām pašām interesēm.

 

Lasi vēl: 2017. gada prognoze – VĒRSIS; mīlestība, karjera, veselība

Karjera un finanses

 

Liksies, ka darbs un bizness sastāda lielāko daļu tavas dzīves. Lai vai kā, šajā sfērā tev būs nepieciešami lieli enerģijas krājumi, lai tiktu galā ar likteņa sarūpētajām dāvanām un pārbaudījumiem.

Papildus ienākumus nesīs naudas investēšana, bet ar to būtu jābūt īpaši prātīgam!

Lasi arī par Dvīņiem : 2017. gada prognoze – DVĪŅI: mīlestība, karjera, veselība

Veselība

Veselā miesā – vesels gars! Ja rūpēsies par savu fizisko veselību, tad arī jutīsies labi. Tomēr neizbēgami liela nozīme būs tavai labsajūtai – reizēm būs nepieciešams pabūt vientulībā, sakārtot domas un saprast, ko tu vēlies darīt turpmāk. 2017. gads Vēžiem solās būt pārmaiņām un pārdomām pilns.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru