2017. gada prognoze – ZIVIS; mīlestība, karjera, veselība

Attiecības un mīlestība

Mīlestības jomā 2017. gads būs ļoti bagāts. Iespējams, būsi emocionālāks nekā agrāk, vai arī izrādīsi savas patiesās jūtas jauniem cilvēkiem. Ja esi viens, tad drīz atradīsi mīlestību. Iespējams, 2017. gadā ilgstošu attiecību vietā būs vairāki neilgi, bet aizraujoši piedzīvojumi.

Ja šobrīd jau esi attiecībās, tad ir pienācis laiks tās nedaudz atsvaidzināt. Izmēģiniet kaut ko jaunu, lai nezaudētu romantiku, piemēram, dodieties ceļojumā vai arī vienkārši vairāk laika pavadiet kopā.

Arī seksuālā dzīve solās būt aizraujoša. Tāpēc parūpējies par to, lai neizniekotu savu enerģiju. 2017. gads Zivīm ir arī piemērots laiks grūtniecības plānošanai.

Ja tev patīk nenopietnas attiecības, iespējams, tās atradīsi savā draugu lokā. Atklājot savu patieso un radošo personību, varēsi iegūt vairāk draugu.

Lasi vēl: 2017. gada prognoze – STRĒLNIEKS; mīlestība, karjera, veselība

Karjera un finanses

2017. gada horoskops sola, ka darbā viss ritēs gludi, un, iespējams, tu vairāk sadraudzēsies ar kolēģiem. Labāka saskarsme ar citiem palīdzēs arī darbā, un būs vieglāk strādāt. Darba devējs vai biznesa partneri pieņems tavas radošās idejas, tāpēc nebaidies tās atklāt. Ja vēl mācies skolā, tad 2017. gadā varēsi sadraudzēties ar citiem skolēniem, kā arī ar skolotājiem.

Lasi arī: 2017. gada prognoze – SVARI; mīlestība, karjera, veselība

Veselība

2017. gads Zivīm būs ļoti dinamisks. Tev būs daudz enerģijas, lai varētu darīt visu, ko esi iecerējis. Neiznieko savu laiku, uztraucoties par sīkumiem, un vienkārši izbaudi katru dienu! Lai nomierinātu prātu, vari izmēģināt mūzikas terapiju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru