21. marta dienas horoskops – parādi, ko spēj!

Auns Saskarsies ar situāciju, kad netiks saprasta tava pašreizējā nostāja. Tavi centieni netiks novērtēti, taču tā vietā, lai par to uztrauktos, parādi, ka spēj labāk un vairāk!

Vērsis Nepārstrādājies, bet gan šodien izmanto katru izdevību, lai atvilktu elpu. Padomā, kā tava dzīve pa gadu ir izmainījusies!

Dvīņi Spītība šodien tev var sagādāt nevēlamas problēmas, tāpēc centies izvairīties no šīs īpašības izpaušanas. Galējībās nevajadzētu ieslīgt, bet gan rīkoties apdomīgi!

Vēzis Kal nākotnes plānus, sarunājies ar sev tuvajiem un vienkārši izbaudi šo dienu! Labi padosies problēmu risināšana un citu mierināšana.

Lauva  Nav ko sēdēt uz veciem lauriem! Laiks darīt vairāk! Parādi sev un citiem un ko patiesībā esi spējīgs! Reizēm mēs sevi pārāk zemu novērtējam, domājot, ka nevaram izdarīt tik daudz, cik gribētos.

Jaunava Negaidīti pavērsieni, interesantas sarunas. Tas viss tevi sagaidīs, ja vien izvēlēsies šodienu nepavadīt starp četrām sienām!

Svari Sakārto savu vidi un privāto dzīvi, lai tiktu skaidrībā arī ar savām domām! Kad mājās un galvā būs skaidrība, tad ar jaunu sparu spēsi darīt darbus.

Skorpions Kādam būs grūti izprast tevis izteiktos vārdus un pārfrāzēt tos sev saprotamā veidā. Neesi tik noslēpumains, ja vēlies tikt saprasts!

Strēlnieks Piemērota diena jeb kam jaunam! Vai tās būtu jaunas attiecības, jaunas iepazīšanās, neredzētu vietu apskatīšana.. viss ir tavās rokās!

Mežāzis Katru notikumu izjutīsi ar divtik lielu emociju devu, tāpēc centies neļauties pārmērīgām emocijām un pārdrošām darbībām!

Ūdensvīrs Vēlēsies brīvību un neatkarību, jo jutīsies nedaudz nospiests. Pastāsti par savām šī brīža sajūtām, lai vēlāk tev netiktu pārmests!

Zivis Nepakļaujies mirkļa impulsiem, lai tas neiedragātu attiecības ar apkārtējiem! Šodien meklē balansu starp vēlmēm un vajadzībām, nododoties relaksējošām nodarbēm!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru