21. marta dienas horoskops

Auns Ja vēlies darīt zināmu, cik daudz tev nozīmē kāds īpašs cilvēks, tad izmanto šīs dienas enerģiju, lai atklātu jūtas. Ja tev ir iedvesma, uzraksti mīlestības dzejoli. Jebkas, kas nāks no sirds, viņu aizkustinās un liks saprast, cik daudz viņš tev nozīmē.

Vērsis Dienas pirmajā pusē gaidāmi panākumi. Tāds garastāvoklis, ka gribēsies izvairīties no pienākumiem un lieki tērēt naudu

Dvīņi  Mīlestība var būt dažāda, bet šobrīd tā ir nedaudz svārstīga. Ja kāds cenšas tev pielabināties un panākt, ka piekrīti viņa piedāvājumiem, neļauj sevi tik viegli ietekmēt, ja vien tiešām nevēlies doties šajā virzienā.

Vēzis Tu spēsi ieraudzīt, kā pašreizējās attiecības tevi ietekmē un vai tas tev nāk par labu. Ja viens otra sabiedrībā jūtaties laimīgi, tad viss kārtībā. Taču, ja viens no jums vai arī abi kaut ko patur pie sevis, tad labāk esiet godīgi viens pret otru.

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 20. līdz 26. martam

Lauva Attiecību jomā tev varētu rasties šaubas par šķietami saprotamām lietām. Jūs abi izbaudāt laiku, ko pavadāt kopā, taču nespējat vienoties par nākotnes plāniem. Neuztraucies par to, jo tad radīsies vēl lielāki sarežģījumi. Ar laiku viss atrisināsies.

Jaunava Šodien ģimene uz tevi paļausies. Centies viņus nepievilt. Neļauj šā brīža problēmām izjaukt to, kas tev ir tagad – cīnies.

Svari Tev būs iespēja satikt kādu, kas liks tev iemīlēties. Lai kāds būtu sarunas temats, tas tevi iedrošinās un tu sapratīsi, ka otrs cilvēks jūtas tāpat. Jums varētu būt lielisks pirmais randiņš, tāpēc izmanto izdevību!

Skorpions Kaut kas tevi grūž arvien tuvāk sakārtotai dzīvei. Nepadodies, ja sāk palikt grūti, tev ir jāizdara tas, ko beidzot esi apņēmies.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 20. līdz 26. martam

Strēlnieks Laiks izanalizēt tavu darbību rezultātus. Ja viss ir labi – tā turpini, ja nē – maini pieeju. Atliec izklaides uz vēlāku laiku.

Mežāzis Tu varētu pārprast kāda vārdus vai rīcību, tāpēc šodien neizdari pārsteidzīgus secinājumus. Uz notiekošo raugies no dažādiem skatu punktiem!

Ūdensvīrs Uz tavas mēles gala jau sēž dažādas pretenzijas, nepatīkamas lietas, par kurām ilgi esi klusējis. Izmanto izdevību un izlaid to uz āru!

 Zivis Gribēsies vienkārši atrasties pie mīļotā cilvēka. Ja tev tāda nav, šī ir laba diena meklējumiem. Grūtības ar koncentrēšanos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru