22. decembra horoskops – nepalaid garām iespējas!

AUNS Iesaistoties jaunās attiecībās vai projektos, domā divus soļus uz priekšu! Šodien, iespējams, būs nepieciešama kāda palīdzība, nebaidies to paprasīt!

VĒRSIS Piemērota diena, lai tiktu skaidrībā ar pagātnē neizrunātām lietām, arī nepadarītos darbus šodien būtu pēdējais brīdis paveikt.

DVĪŅI Turi acis un ausis vaļā, lai nepalaistu garām iespējas, kuras vairs netiks piedāvātas! Gaidāma jaunu cilvēku satikšana un iepazīšana.

VĒZIS Šodien centies būt maksimāli sabiedrisks, jo, iespējams, saņemsi kādu jaunu piedāvājumu, par kuru jau sen esi sapņojis. Esi atvērts, jo var gadīties, ka apkārtējiem cilvēkiem kādā jautājumā ir taisnība, lai arī cik ļoti tu pats to nevēlētos atzīt.

LAUVA Riskēšana šodien nemaz nebūtu tik slikta ideja, it īpaši, ja vecās metodes problēmu risināšanai pēdējā laikā ir bez rezultātiem un vairs nav derīgas.

JAUNAVA Šodien vari sasniegt daudz un kādu pat iespaidot, ja vien spēsi kontrolēt savu muti, nepasakot ko patiešām nevajadzīgu. Zini, kad apstāties!

SVARI Parādi savas spējas un prasmes, komunicējot ar citiem! Tiesa, ar augstāk stāvošajiem esi mazliet piezemēts!

SKORPIONS Šodien tevi kāds, iespējams, centīsies apmānīt, taču tici savai intuīcijai, turot acis un ausis vaļā! Esi piekāpīgs, lai netiktu iesaistīts nevajadzīgā strīdā.

STRĒLNIEKS Esi pacietīgs – šodien ne viss ies kā pa sviestu! Iespējams, tiks noraidīts kāds tavs piedāvājums, taču nenokar zodu, jo tuvākajā nākotnē gaidāms kaut kas ļoti iepriecinošs.

MEŽĀZIS Nepiemērota diena, lai atzītos jūtās un atklātu nākotnes plānus. Esi ieturēts, dziļās diskusijās par savu privāto dzīvi neiesaisties!

ŪDENSVĪRS Pievērs uzmanību attiecībām – esošajām un potenciālajām, izvērtējot notiekošo. Ir lietas, kas būtu jāizrunā, lai vēlāk kādam nenāktos ciest.

ZIVIS Pamaini kaut ko savā ikdienas rutīnā un atrodi risinājumu problēmām, kas tevi jau kādu laiku nomāc! Nebaidies lūgt kāda padomu un palīdzību!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru