22. februārī dzimušie – kādi viņi ir?!

 

 

Reizēm Jūs varat būt ļoti izvairīgi un neparedzami, taču Jūsu asprātība un radošie talanti pilnīgi noteikti pie Jums pievelk cilvēkus. Jūs esat ļoti daudzpusīgi, Jums ir ļoti daudz interešu un neparastu hobiju.

Nespējot sevi izpaust, Jūs kļūstat ļoti nemierīgi. Neizlēmības gadījumā zaudējat mērķi un esat tendēti izkliedēt savu enerģiju.

Līdz 27 gadu vecumam Jums pirmajā vietā ir jūtīgums un emocionālais kontakts ar apkārtējiem. Pēc tam Jūs ieejat jaunā fāzē, kļūstat daudz izlēmīgāki, iedvesmojaties un vēlaties realizēt savus sapņus, bet pēc 58 gadu vecuma pieaug vajadzība pēc stabilitātes, uzticamības un emocionālas atpūtas.

 

Lasi vēl: ZIVIS – mīlestība, attiecības, laulība; bieži vien piedzīvo neatbildētu mīlestību!

 

Jūs esat ļoti atbildīgi un mīlat ģimeni, tomēr Jums ir nepieciešams rast mieru arī sevī. Bieži vien Jums ir nosliece uz sevis upurēšanu tuvo cilvēku dēļ, esat spējīgi uz spēcīgu mīlestību un pieķeršanos, taču reti kad kaislīgi aizraujaties.

Pārmērīgā atbildības sajūta un jūtīgums pret citu cilvēku problēmām var izsaukt Jūsos nemieru. Augstie ideāli un alkas pēc harmonijas iedvesmo Jūs izteikt sevi mākslā, saziņā ar cilvēkiem vai arī cīņā par cēliem mērķiem.

Pārmērīgais ideālisms var novest pie tā, ka kļūstat pārlieku prasīgi un neviens tā īsti nespēj apmierināt Jūsu lielās cerības. Jūs esat gatavi sevi upurēt to cilvēku dēļ, kurus mīlat.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru