22. janvāra dienas horoskops – ne viss ir tik drūms, kā varētu šķist!

 Auns Nemeklē laimi tur, kur tu to atstāji! Dažreiz, lai justos labāk, nepieciešams padomāt, vai tas, ko tu meklē, neatrodas tev deguna galā. Mācies novērtēt to, kas tev jau ir.

Vērsis Paļaujies tikai uz sevi! Neviens tev šajā situācijā nespēs palīdzēt kā tikai tavs veselais saprāts un praktiskā domāšana – pēc tā arī vadies!

Dvīņi Šī diena var izvērsties par patīkamu pārsteigumu, ja vien piekritīsi kāda piedāvājumam. No tevis tiek gaidītas iniciatīvas – rīkojies!

Vēzis Būt sirds gūsteknim ir grūtāk, nekā prāta. Lai cik ļoti tu to nevēlētos, šodien sevi ļauj vadīt loģiskajai domāšanai, nevis intuīcijai.

Lauva Karjeras kāpnes tevi jau sen gaida! Tikt līdz gala punktam būs grūti, tāpēc saņemies un dodies mērķa virzienā, neatskatoties atpakaļ!

Jaunava Blakus lietas tev tikai traucēs, tāpēc uzsāc darbus laicīgi! Nāksies kādam likt vilties, bet tam nebūs nopietnu seku!

Svari Izsaki savas domas, nebaidoties par citu viedokli! Ja šī ideja tevi jau ilgi moka, beidzot liec tai mazliet paspīdēt!

Skorpions Svarīgi būt pašos uzdevuma augstumos, pagaidām vēl neatslābsti, kamēr viss vēl nav pilnībā noskaidrojies! Augsta iespēja, ka no kāda būs jāatvadās uz ilgāku laiku!

Strēlnieks Vērība joprojām būs veiksmes atslēga! Esi mazliet uzmanīgs, izvērtējot savas prioritātes – varbūt, ka dažas lietas var mazliet pagaidīt?

Mežāzis Lai arī kas tavā dzīvē šobrīd nenotiktu, atceries – tas nav ilgstoši! Gan labām, gan sliktām dienām pienāk beigas! Šodien nāksies saskarties ar skarbo realitāti!

Ūdensvīrs Patiesība kož acīs, taču ar to ir jāsamierinās. Ja šodien nākas saņemt pārmetumus, esi iecietīgs un pretī nerunā. Gudrākais paklusē!

Zivis Tavā laimes kausā patrāpījies arī kāds darvas piliens, kas bojā tavu laimi. Neuztraucies – tas nav ilgstoši un sekas ātri vien zudīs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru