22. marta dienas horoskops – nesteidzies!

Auns Ja būsi iejūtīgāks pret citiem cilvēkiem, pašam šodien uzsmaidīs veiksme. Nebēdājies par to, kas vēl nemaz nav noticis.

Vērsis Tavos spēkos ir izmainīt to, kā viss turpmāk norisināsies. Pieliec pūles, saņemies, rīkojies un parādi, ka esi tā vērts!

Dvīņi Tev vairāk jāuzmanās no cilvēkiem – aiz muguras var perināt visādas lietas, kas tev nav īsti nepieciešamas. Vairāk darbības, mazāk runāšanas!

Vēzis Ja ir uznākusi emocionālā krīze, galvenais ir nekrist panikā. Tu zini, ka ar laiku viss atkal saliksies pa vietām – nenokar degunu!

Lauva Galvenais tev šodien ir apzināties, ka esi pelnījis to, kas tev ir. Ja ir kaut kas, kas neliek mieru, tad apdomā, vai no tā ir jēga!

Jaunava Tev nekur nav jāsteidzas – ir laiks, ir iespējas un drīz vien būs arī palīdzība. Vairāk pievērsies sev pašam – apdomā notikušo!

Svari Šodien vari atpūsties- ja arī ir kādi pienākumi, pārliec tos uz citu dienu. Atceries, ka visu nenosaka liktenis- pašam arī kaut kas ir jādara!

Skorpions Ja vēlies, tad meties jaunos piedzīvojumos – šodien ir diena jaunām lietām, vietām, izjūtām un cilvēkiem. Tik uz priekšu!

Strēlnieks Ja pakrīti, celies augšā un ar paceltu galvu turpini doties tālāk. Neļauj nepareizajiem cilvēkiem stāvēt tev ceļā!

Mežāzis Ir pienācis laiks apsēsties un pārdomāt, kas notiek ar tavu emocionālo pasauli. Var šķist, ka viss ir kārtībā, bet – vai tiešām?

Ūdensvīrs  Ja viss krīt no rokām ārā, tad sāc uzmanīties. Iespējams, ka šī nav tava diena. Draugi uzlabos garastāvokli- pavadi laiku ar viņiem!

Zivis Nesteidzies notikumiem pa priekšu – viss pats atnāks savā laikā. Ja būsi pacietīgs, tad labas lietas priekšā ir gaidāmas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru