22. marta dienas horoskops

Auns Ieklausies signālos, ko sūta tavs ķermenis. Nāks informācija nevis par to, kas būtu jādara, bet par to, ko darīt nevajadzētu – pievērs uzmanību.

Vērsis Šodien daudz jādomā par naudu – saplāno savas finanses, netērējies liekām lietām. Jutīsies nedroši, bet tas uz vakara pusi pāries.

Dvīņi Nevajag izjaukt savu ikdienas rutīnu. Šodien nebūtu ieteicams spēlēt citiem līdzi, nāksies pastāvēt par savu viedokli, ja gribēsi sevi pierādīt.

Vēzis Nav slikta diena, lai iepirktos. Ikdienas notikumus uztversi ar daudz lielāku dzīvesprieku un aizrautību. Šodien centies tikai priecāties.

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 20. līdz 26. martam

Lauva Ir pienācis laiks pievērsties māju dzīvei. Ja esi prom no mājām, tas nozīmē, ka situācija mainīsies. Nodrošini sev komfortablu atmosfēru.

Jaunava Izmēģini jaunas un eksotiskas lietas! Iegūtā pieredze ies roku rokā ar jaunajiem izaicinājumiem, viss izdosies, ja vien vairāk ticēsi sev!

Svari Zvaigznes sola augstas izredzes salabt ar kādu, kurš uz tevi ir turējis ļaunu! Tā vietā, lai akli uzticētos, esi piesardzīgs un mazliet ieturēts!

Skorpions Kad iemācīsies mīlēt pats sevi, tad arī saņemsi ļoti daudz mīlestības no apkārtējiem. Nezaudē savu pašcieņu un mēģini kļūt pašpārliecinātāks – tad arī pieaugs pretējā dzimuma pārstāvju uzmanība.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 20. līdz 26. martam

Strēlnieks Nemeklē attaisnojumus savām muļķīgajām rīcībām. Labāk atzīsti savas kļūdas uzreiz, nevis rūnā aplinkus! Iespējams, ka vēlēsies pagriezt laiku atpakaļ un daudz ko mainīt.

Mežāzis Sapņojot par laimīgu nākotni, un gremdējoties atmiņās par pagātni, vari palaist garām patiesi svarīgās lietas, kuras notiek tieši tagad!

Ūdensvīrs Izvairies no meliem, pat no vismazākajiem. Ja nepieciešams, tad labāk izvēlies paklusēt, nevis pateikt to, kas otram nemaz nav jādzird.

 Zivis Neaizmirsti par pašiem tuvākajiem, kuri tev ir bijuši līdzās. Iespējams, ka šoreiz viņiem būs nepieciešams tavs atbalsts un palīdzība.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru