23. decembra horoskops – pieturies pie pārbaudītām metodēm!

AUNS Kaut arī ir svētku laiks, tērē savu naudu apdomīgi! Atceries – dubults neplīst, tāpēc būtiskas lietas pārbaudi vairākas reizes!

VĒRSIS Pieturies pie pārbaudītām metodēm un nemēģini atklāt jaunu Ameriku! Šodienas rīcība var stipri ietekmēt tavu privāto dzīvi un finanses!

DVĪŅI Izvairies no diskusijām par citu cilvēku privāto dzīvi, jo kādam no tava paziņu loka ir ļoti liela mute, no kuras ciest vari arī tu!

VĒZIS Lai arī cik ļoti tu nevēlētos uzsākt ko jaunu, sākumā tiec galā ar nepabeigtajiem darbiem! Citi no tevis gaida rezultātus, neliec viņiem vilties!

LAUVA Necenties visu darīt pats, palūdz kāda palīdzību! Šodien uz visu raugies mierīgi, emocionalitāte visus veicamos darbus padarīs divtik grūtākus!

JAUNAVA Nepavadi laiku vientulībā, šodien centies uzturēties cilvēkos, jo īpaši savu tuvinieku klātbūtnē. Sirsnīgas sarunas tevi iedvesmos!

SVARI Pirms kaut ko iegādājies, apsver to, cik ļoti tev tas ir nepieciešams! Neļauj sevi piemānīt ar tukšiem solījumiem, jo ticēt var tikai darbiem!

SKORPIONS Tev patīk, ja arī tavs viedoklis tiek ņemts vērā, bet šodien atpūties un ļauj citiem ņemt vadību!

STRĒLNIEKS Piemērota diena, lai pilnveidotos profesionālajā jomā, jo rezultātā atradīsi jaunus domubiedrus! Parādīsies jaunas iespējas, kuras pieņemt būtu vēlams tikai pēc kārtīgas apdomāšanās.

MEŽĀZIS Šodien necenties atrasties priekšplānā, ļauj citiem izcelties ar savu personību. Kaut arī saskaries ar stresu – centies saglabāt smaidu sejā!

ŪDENSVĪRS Nelielas pārmaiņas nenāktu par ļaunu! Kaut arī tev ir daudz veicamu darbu – nezaudē cerību! Pateicoties tavai mērķtiecībai, tu ar visu tiksi galā!

ZIVIS Esi pacietīgs! Padomā, pirms izsaki komentārus, kas kādu varētu aizskart! Lēmumus pieņem racionāli, lai nenāktos saskarties ar zaudējumiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru