23. jūlija dienas horoskops – meliem īsas kājas!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās!

Auns Citi šodien redzēs tev cauri – nolasīs ideāli, un pats pie tā vien būsi vainīgs. Ja vien to neesi darījis speciāli. Problēmas ar kolēģiem būs neizbēgamas.

Vērsis Laba diena, lai uzsāktu kaut ko jaunu, ko jau ilgi esi vēlējies. Būsi pārsteigts par to, cik ļoti liels progress šodien tiks pamanīts.

Dvīņi Lai arī cik ļoti grūti pašlaik neliktos, neatliec darbus uz pēdējo, jo vēlāk būs vēl grūtāk. Šo dienu centies pavadīt maksimāli produktīvi.

Vēzis Šodien vakaru ieteicams pavadīt mierīgā gaisotnē, darot to, kas tev vislabāk patīk. Ieteicams satikties ar draugiem un tuviem cilvēkiem.

Lauva Mānot citus, galvenais nemānīt pašam sevi. Šodien labāk izmainīties no jebkāda veida meliem, jo patiesība visai ātri nāks gaismā.

Jaunava Tev šodien citiem būs jāpalīdz pabeigt iesāktais. Tavas zināšanas ļoti noderēs – šodien tās noteikti varēsi likt lietā. Izrādīsi mīļumu, mīļumu arī saņemsi pretī.

Lasi vēl: 2017. gada vasaras horoskops – mīlestība un attiecības

Svari Šodien izvairies no parādu ņemšanas un lieliem tēriņiem. Būtībā ar finanšu jautājumiem šodien labāk neņemties. Noskaties kādu labu dokumentālo filmu vai izlasi grāmatu – iedvesmosies un radīsi atbildes uz dažādiem jautājumiem.

Skorpions Nenoniecini citus, šodien labāk paskaties pats uz sevi. Pakavējies pagātnē, cik ļoti esi mainījies. Padomā, vai tu esi tur, kur tu vēlies būt?!

Strēlnieks Šodien būsi slinkāks kā parasti, un tas nav labi. Tev paspīdēs labas iespējas, bet, ja nesaņemsi sevi rokās, daudz ko labu vari palaist garām. Tāpēc turi acis un ausis vaļā, un esi ļoti uzmanīgs un vērīgs!

Mežāzis Nekas it kā līdz galam nesniedz gandarījumu, kaut kā visu laiku trūkst. Jautājums –  kā? Šodien atbildes nebūs, bet šodien tu gūsi kādu svarīgu mācību.

Ūdensvīrs Šodien tevī pamodīsies cīnītāja un konkurenta gars! Vēlēsies paspīdēt ar savām prasmēm citu vidū. Lēnāk pār tiltu, draugs! Visu dari ar apdomu!

Zivis Nepadarīti un nenokārtoti darbi tevi var pamatīgi izsist no sliedēm un izjaukt dienas plānus. Lai vai kā – šoreiz darbs un izglītība būs pirmajā vietā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru