23. marta dienas horoskops – dzīvo tagadnē, nevis pagātnē!

Auns Nemeklē adatu siena kaudzē- tāpat neatradīsi. Pievērsies sevis pilnveidošanai un nodarbojies ar to, kas pozitīvi uzlādē!

Vērsis Ja ir daudz problēmu, ir pēdējais laiks, lai no tām tiktu vaļā. Iespējams, būs jāmeklē arī palīdzība, bet tas ātri pāries.

Dvīņi Ja kaut kas nomāc, no tā nav jākaunas. Labāk mēģini aprunāties ar kādu, kam nav lielas mutes. Ievies kārtību savā mājoklī!

Vēzis Šodien vari sākt kalt konkrētus nākotnes plānus. Tu zini, ka tevi gaida pārmaiņas, tādēļ tam ir jāsāk nopietni gatavoties.

Lauva Nesēdi rokas klēpī salicis- tev šodien būs jādarbojas ne pa jokam! Visu tik un tā nepaspēsi, bet vakars solās būt mierīgs.

Jaunava Šodien satiksi interesantus un mazliet dīvainus cilvēkus- bet tādi jau Tev patīk. Velti vairāk uzmanības savai ārienei.

Svari Tev šodien gribēsies visu kontrolēt un visus norīkot. Varbūt kādu tas nokaitinās, bet vajag taču kādu, kurš visu noliek savās vietās!

Skorpions No rīta jau modīsies ar labu garastāvokli- tāds saglabāsies arī visu turpmāko dienas daļu. Vakarā gaidāmi satraucoši jaunumi.

Strēlnieks Parūpējies, ka dienu iesāc, esot kopā ar pareizajiem cilvēkiem. Šodien nepiedalies intrigās un asās sarunās – tas sabojās garastāvokli!

Mežāzis Kāds, kurš netiks galā ar saviem pienākumiem, tevi ļoti nokaitinās – mēģini būt mierīgs! Piesargi savu veselību!

Ūdensvīrs  Ja nekritīsi citiem uz nerviem, tev arī neviens nekritīs. Pārdomā to, ko saki, pirms tas jau ir pārnācis pāri lūpām. Vairāk pašplūsmas!

Zivis Gribēsies šodien būt pārākam par visiem citiem, kas arī patiesībā pa pusei izdosies. Nedomā par to, kas ir bijis- dzīvo tagadnē!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru