23. martā dzimušie – kādi viņi ir?!

 

23. martā dzimušās sievietes ir dzimušas līderes. Jūs esat neatkarīgas, jums patīk vadīt cilvēkus un ieviest jaunas idejas. Jūs esat spējīgas dot ļoti praktiskus un vērtīgus padomus.

Līdz 27 gadu vecumam šajā datumā dzimušie piekopj aktīvu dzīvesveidu un meklē piedzīvojumus. Pēc 28 gadu sasniegšanas jums parādās lielāka interese par finanšu lietām un jūs izjūtat nepieciešamību pēc materiālās stabilitātes. Šis periods turpinās aptuveni līdz 58 gadiem. Pēc tam jums uzrodas ļoti daudz jaunu interešu, un jūs izjūtat lielāku vēlmi komunicēt ar apkārtējiem.

 

Lasi vēl: AUNS – mīlestība, attiecības, laulība; emocionāls un impulsīvs!

 

Vara – tā ir visu jūsu vēlmju mērķis un arī bauda avots. Jūs vienmēr esat gatavi intensīvam un smagam darbam, bieži vien izrādot patiesi stingru apņēmību. Jūs mīlat apspriest idejas un apmainīties ar viedokļiem, taču jums vajadzētu iemācīties kompromisa mākslu. Tas nozīmē to, ka jums vajadzētu izvairīties manipulēt ar cilvēkiem.

Jums ir nepieciešama droša emocionālā vide. Būdami emocionāli atvērti un tieši, jūs izrādāt ļoti lielas rūpes un to cilvēku dēļ, kurus mīlat, esat gatavi darīt gandrīz visu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru