23. novembra dienas horoskops

Auns Nekur neskrien – tev ir daudz laika, lai varētu visu apdomāt. Nepieņem šodien spontānus lēmumus – tas nebeigsies labi.

Vērsis Tev šodien reizē nāks pakaļ gan labais, gan lieliskais. Veiksmīga diena,kad nevajag galvu nomākt ar problēmām,kas nemaz nav svarīgas.

Dvīņi Šodien varēsi izdarīt to, ko jau ilgi esi vēlējies. Nebaidies izkāpt no komforta zonas, jo tas, kas ir ārpus tās, tevi aizvedīs tur, kur vēlies nokļūt.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām novembrī ir jābūt īpaši piesardzīgām mīlas lietās

Vēzis Būs apjukums galvā, nevarēsi tikt galā ar nomācošām domām. Neaizmirsti par veselību, otro dienas pusi būtu vēlams pavadīt mājās.

Lauva Būs grūti pieņemt svarīgu lēmumu, jo nespēsi izšķirties. Nevajag atbildēt uz visiem jautājumiem, kas tev tiek šodien uzdoti.

Jaunava Tas, kas iepriekš šķita tik vienkāršs, patiesībā tāds nemaz nav. Sapratīsi, cik patiesībā grūti ir iet uz mērķi, bet padoties tu nedrīksti.

Svari Ja tev šķiet,ka nav jēgas, tad nemaz nepūlies. Lai kaut ko uzsāktu darīt, ir vajadzīga motivācija. Sagaidi to un tad rīkojies!

Lasi arī: Nedēļas horoskops 21. – 27. novembrim

Skorpions Izklausīsies pārliecinātāks nekā jutīsies. Šaubīsies, bet citi to nemanīs. Mēģini neslēpt neko, tā vieglāk viss ritēs uz priekšu.

Strēlnieks Prāts lidināsies pa mākoņiem, tomēr par agru ir cerēt uz labāko iespējamo iznākumu. Saglabā realitāti pie dzīvības – paļauties tu šodien vari tikai uz sevi.

Mežāzis Ja tev šodien ir kādi pienākumi, noteikti tos izdari, neatliec pat uz rītdienu. Tev derētu kaut kā nomierināties – esi pārāk satraucies pēdējā laikā

Ūdensvīrs Lai arī kas šodien atgadītos, būs jāveic savi pienākumi. Ir svarīgas lietas, par kurām nedrīksti aizmirst – šodien visu pieraksti!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (21.11. – 27.11.)

Zivis Solās būt viena no gaišākajām dienām pēdējā laikā. Draugu atbalsts, ģimenes mīlestība, kā arī romantiskajā sfērā viss būs kārtībā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru