23. oktobra dienas horoskops – ja nesanāk, tad mēģini vēlreiz!

 

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Šodien lieli panākumi finansiālajā lomā – pastāv iespējamība kaut ko laimēt, tādēļ vari riskēt, bet, protams, ar mēru.

VĒRSIS Uzmani sevi. Visam šodien ir jānorit pēc plāna, tādēļ, ja kaut kas noiet greizi, būs grūti visu savākt atpakaļ. Tikai neuztraucies pirms laika.

DVĪŅI Rutīna tevi ietekmēs ļoti negatīvi, nevarēsi ciest, ka cilvēki tevi mācīs – viss liksies kaitinošs. Ir vērts piestrādāt pie dažādām nomierināšanās metodes.

VĒZIS Pārdrošība sniegs dažādu rezultātu, tādēļ padomā, vai tas tev ir vajadzīgs. Nepārdzīvo, ja neizdodas ar pirmo reizi – mēģini vēlreiz.

LAUVA Šodien pakāpsies pa karjeras kāpnēm. Gaida daudz interesantu pārsteigumu, kas sapņos pat nebija rādījušies. Laimīga diena.

JAUNAVA Nāksies kontaktēties ar vecākiem cilvēkiem. Nenoliec savus principus zemē tikai tādēļ, lai pieskaņotos citiem. Tu esi pelnījis vairāk, nekā tev piedāvā.

SVARI Izvairies šodien no muļķību runāšanas un atbildi par savu rīcību. Esi godīgs pret cilvēkiem, kuri ir godīgi pret tevi!

SKORPIONS Nevajag pārlieku paļauties uz to, ka tev patiks tie, kuriem patiksi tu. No abām pusēm beigās var iznākt baigā šmuce!

STRĒLNIEKS Pārāk nerakņājies pagātnē- tas tev tikai sagādās nevajadzīgas ciešanas. Mēģini atcerēties labos, ne sliktos laikus.

MEŽĀZIS Nedomā par beigām, pirms vēl vispār viss ir tā kārtīgi sācies. Uzzināsi šodien kādu nepārprotamu, šokējošu informāciju.

ŪDENSVĪRS Padomā, vai tas, ko tu dod, ir arī tas, ko saņem atpakaļ. Dots devējam atdodas, bet pašam arī jāpieliek mazliet pūļu.

ZIVIS Pret tevi izturēsies tāpat kā tu pret citiem. Mazi uzmanības apliecinājumi nevienam taču nenāks par ļaunu, ne?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru