24. augusta dienas horoskops – turēt muti būs grūti!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Šodien esi īpaši uzmanīgs! Neiesaisties aizdomīgos darījumos! Dari visu ar lielu apdomu!

VĒRSIS Būsi šokēts, kad paskatīsies uz sevi no malas – viss ir pavisam citādāk, nekā biji domājis. Vēlams piedomāt pie tā, ko gribi teikt, pirms tas tiek pateikts.

DVĪŅI Jāpaveic mājas darbi, kurus visu laiku atliec. Šodien būsi apkrauts ar pienākumiem, tādēļ vietas atpūtai būs pavisam maz.

VĒZIS Diena solās būt veiksmīga, ja būsi praktisks un loģisks. Tomēr būs arī jāmāk paturēt mute, lai arī tas tev nāksies diezgan grūti.

LAUVA Kāda uzmācīga un agresīva persona tev pārāk ilgi jau krīt uz nerviem – šodien būs iespēja tikt vaļā no viņa.

JAUNAVA Tevi šodien uz priekšu vedīs spontānas jūtas – vadīsies tikai pēc emocijām. Būs grūti justies neatkarīgam no citiem, bet svarīgi ir saglabāt veselo saprātu.

SVARI Šī diena pret tevi būs dāsna, bet vietā arī kaut ko ņems – elastīgumu un intuīciju. Lai sasniegtu savus plānus, nāksies pakļauties citu attieksmei.

SKORPIONS Šodien tevi ļoti interesēs tavu tuvāko cilvēku viedoklis. Svarīgi ir saglabāt savu reputāciju, tādēļ piesargies, ko dari sociālajā vidē.

STRĒLNIEKS Nepārdzīvo par palaistajām iespējām! Būs citas, daudz labākas un izdevīgākas iespējas, kuras vēlāk gan nebūtu ieteicams palaist garām.

MEŽĀZIS Ja kādam nevari pateikt neko labu, tad labāk nesaki neko! Klusēšana būs šīs dienas veiksmes atslēga! Centies nerunāt par citu privātajām dzīvēm – tas tevi tāpat neskar!

ŪDENSVĪRS Necenties kaut ko diži pierādīt, ja neesi pārliecināts par savu taisnību! Jutīsies visai neveikli, kad tevi noliks pie vietas!

ZIVIS Diena būs pilnībā izdevusies, ja satiksi kādu vecu paziņu! Iespējams, ka ir kāds par kuru tu esi aizmirsis – sakontaktējies!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru