24. februāra dienas horoskops – notiks tas, kam jānotiek!

Auns  Padomā, vai nav tā, ka tu skrien pēc lietām, kuras tev patiesībā nav vajadzīgas. Pārdomā savu dzīvi un mērķus, kas tev ir patiesi svarīgs.

Vērsis  Šodien tiks pārbaudīta tava pacietība, nemēģini ar varu panākt savu, būs tikai sliktāk! Labāk mēģini koncentrēties uz ko citu

Dvīņi  Vienīgā lieta, kuras tev trūkst, lai sasniegtu savus sapņus,  ir tuvāko atbalsts. Viens pats ar to visu galā netiksi, esi atklāts!

Vēzis  Šodien kādas pagātnē izdarītās izvēles dēļ tava sirds un prāts nonāks pretrunās, bet tas nenozīmē, ka tu esi kļūdījies! Saglabā mieru!

Lauva Šodien ar prātu nespēsi pieņemt nekādus lēmumus, tas būs jādara ar sirdi- tādēļ ieklausies tajā un seko sirdsbalsij!

Jaunava  Šodien jāsāk uz visu raudzīties ar kritisku aci – neļauj citiem sevi apmuļķot! Tu pats esi savas laimes kalējs!

Svari Ir pienācis laiks sākt par sevi labāk rūpēties – tad arī citas lietas sāks nokārtoties. Ja vēlies attiecībās harmoniju – uzklausi otru pusi!

Skorpions  Tagad, kad dzīvē vajag vairāk miera un mazāk galvassāpju, nemēģini uzsākt  kaut ko radikāli jaunu, ļaujies pašplūsmai!

Strēlnieks  Neaizmirsti par veselību un fiziskajām aktivitātēm – labs līdzeklis, lai atbrīvotos no stresa un aizmirstu par problēmām! Vakara pusē jutīsies gandarīts.

Mežāzis Šodien tev būs grūti piebremzēt – ir tik daudz darāmā, tomēr, ja nevēlies, lai baterijas nosēžas pa visam, būs jāievēro mērs!

Ūdensvīrs  Visums šodien stāv tavā pusē – tas tevi aizvedīs tieši tur, kur tu vēlies  doties! Izdosies arī atklāt ko jaunu par kādu- labu vai sliktu, tas atkarīgs no tavas uztveres!

Zivis   Neļauj savām emocijām iespaidot tavus lēmumus. Ja rodas konflikti mēģini uz tiem skatīties objektīvi, it kā no malas!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru