25. decembra dienas horoskops

Auns Pievari savas bailes un nedrošību! Ja ir kāds cilvēks, kurš tev ļoti patīk, tad sazinies ar viņu – tev nav ko zaudēt!

Vērsis Mīlas lietās ies visai karsti! Abi būsiet ļoti pozitīvi noskaņoti un iedvesmoti. Šis ir īstais laiks, kad atzīties jūtās, ja vēl neesat to paspējuši izdarīt.

Dvīņi Šodien galvenais nemānīt pašam sevi, tad gan būs bēdīgi. Centies visu salikt pa plauktiņiem un sakārtot savas domas.

Vēzis Būsi strādīgs un vēlēsies visiem palīdzēt, esot par īstu darba rūķi. Apkārtējie novērtēs tavas pūles un centīgumu.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām (19.12. – 25.12.)

Lauva Šodien pratīsi apkārtējos pārsteigt kā ar vārdiem, tā arī darbībām. Nepieņem impulsīvus lēmumus, kurus vēlāk varētu nožēlot.

Jaunava Pa to laiku, kad septiņas reizes mērīsi, cits jau paspēs nogriezt. Šodien lēns prāts nenesīs augļus, būs jārīkojas ātrāk nekā parasti.

Svari Esi piesardzīgs ar vārdiem. Ja tev uz mēles gala stāv kāds ass komentārs, tad to šoreiz labāk paturēt aiz zobiem!

Skorpions Saki, dari un runā tikai labu, lai vairotu prieku un pozitīvās emocijas! Daži var šķist pat pārāk pārsteigti par tavu neparasto rīcību.

Strēlnieks Radoša diena. Idejas no tevis teju birs! Nododies kreatīvām nodarbēm un iesaisti arī sev tuvākos – būs jautri!

Lasi vēl: Mēneša horoskops decembrim; kā noslēgsies 2016. gads katrai Zodiaka zīmei?

Mežāzis Diena, kuru noteikti nevajadzētu pavadīt, sēžot mājās. Dienas pirmajā pusē mēģini izdarīt kaut ko sen nedarītu, bet dienas beigas būs piemērotas atpūtai.

Ūdensvīrs Uz vietas nevarēsi nosēdēt, iespējams, ka izjutīsi enerģijas pieplūdumu un vēlmi pēc piedzīvojumiem – kāpēc gan ne?

Zivis Mierīgs prāts būs tikai uz vakara pusi. Dienas pirmā puse solās būt darbīga un steidzīga, taču tu ar visu tiksi galā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru