25. februāra dienas horoskops

Auns Šodien mēģini paveikt visu, ko esi iecerējis. Ja nespēj tikt galā ar pienākumiem, tad centies plānot savu laiku vai pierakstīt lietas, kuras jāpadara.

Vērsis Šodien ieteicams tikt galā ar vecajiem darbiem, lai ķertos pie jauniem! Mēģini savā dzīvē ieviest skaidrību un līdzsvaru.

Dvīņi Romantiska diena. Šodien ar mīļoto cilvēku nodosieties patīkamām sarunām. Dalieties ar saviem piedzīvojumiem un izsakiet labas lietas viens otram!

Vēzis Nemeklē vainu citos! Iespējams, ka pats esi izdarījis ko tādu, par ko būtu jāizjūt vainas apziņa. Esi godīgs pret citiem, bet galvenais – pats pret sevi!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 20. līdz 26. februārim

Lauva Ja jūties noguris, tad mēģini atrast jaunu vidi, kurā tu justos komfortabli! Iespējams, ka tevi nogurdina cilvēki tev apkārt un tev nepieciešams pamainīt šo cilvēku loku!

Jaunava Nostaļģiska diena. Atcerēsies dažādus pagātnes notikumus, kuri tev nedod miera. Ļaujies emocijām un sajūtām.

Svari Ja pēdējā laika sarunas ar otru pusīti ir bijušas neveiksmīgas, tad neuztraucies, jo drīz vien jūsu attiecībās atgriezīsies kaisle, pagaidām izbaudi mieru un saticību!

Skorpions Šodien tev būs filozofisks noskaņojums un būsi pārdomu pilns, tu mēģināsi šķetināt notikumus, lai nonāktu pie atrisinājuma. Diskusijas nesīs lielākus augļus nekā prātošana vienatnē.

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 20. līdz 26. februārim

Strēlnieks Emocijas palīdzēs tev atbrīvoties no savas negatīvās enerģijas, kura tev pašam traucē. Ņem vērā, ka viena lieta ir iekārot, bet pavisam cita – veidot ilgstošas un laimīgas attiecības ar mīļoto cilvēku!

Mežāzis Neskaties uz to, cik labi vai slikti iet citiem, bet gan mēģini saprast savu pašreizējo situāciju un izplānot optimālo risinājumu tās uzlabošanai.

Ūdensvīrs Būsi veicis izvēli, kurai meklēsi dažādus apliecinājumus no citu puses, taču lieki – tikai tu pats zini, kas tev nāks par labu!

 Zivis Respektē citu nepieciešamību pabūt vientulībā, neuzspiežot savas vēlmes! Ja kāds pret tevi nepatīkami izturas, neizrādi tādu pašu attieksmi, bet gan centies saglabāt mieru!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru