25. maija dienas horoskops – notici sev!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katram zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Šodien nāksies paskatīties pašam uz sevi. Nekritizē citus par tām īpašībām, kuras raksturīgas tev pašam!

VĒRSIS Ja iespējams, tad atturies no lielu pirkumu iegādes. Var sanāk nopirkt kaut ko nekvalitatīvu vai bojātu.

DVĪŅI Nebūsi īpaši priecīgs, dzirdot apkārtējo viedokli par sevi. Šoreiz tas būs veselīgi, jo sevi no malas ir ļoti grūti ieraudzīt.

VĒZIS Darba jomā būs jūtama saspringta gaisotne, kuru būs radījuši tavi kolēģi. Mierinājumu un atbalstu meklē tuvāko lokā.

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 22. līdz 28. maijam

LAUVA Radīsies vēlme darīt vairāk, lai gūtu lielākus sasniegumus. Šoreiz būtu vērtīgi padomāt, vai tas viss ir tavos spēkos.

JAUNAVA Ar naudas tērēšanu esi uzmanīgs! Šodien veiksies situācijās, kurās citi būs jāpierunā, tādēļ atļaujies būt mazliet viltīgs un uzstājīgs.

SVARI Tavs šarms no tevis pilnīgi staros. Izvēloties piemērotu apģērbu, izjutīsi izteikti lielu uzmanību no pretējā dzimuma puses.

SKORPIONS Nenovērtē sevi par zemu! Šodien svarīgs būs tuvinieku atbalsts cīņā pret ikdienas problēmām. Notici sev!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops maijam; kas tevi šomēnes sagaida?

STRĒLNIEKS Nemēģini nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu, labāk dari visu ar apdomu un pēc kārtas. Sakārto domas, haosam šobrīd nav vietas!

MEŽĀZIS Notici brīnumiem, jo šodien dažādas sakritības tevi piemeklēs ik uz stūra, tavs pienākums būs tās pamanīt un rīkoties.

ŪDENSVĪRS Šodiena ir piemērota komunikācijai un jaunu attiecību veidošanai, nevis finansiālu jautājumu kārtošanai. Ieslēdz savu radošo pusi!

ZIVIS Droši izmēģini savas spējas kādā jaunā un nebijušā jomā! Neklausies apkārtējo negatīvajos komentāros, bet gan savā iekšējā sirds balsī!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru