25. marta dienas horoskops

Auns Šodien visu ar apdomu! Šodien mazliet padomā, pirms kaut kur iesaisties. Iespējams, ka ir citas, daudz svarīgākas lietas, kurām tev šobrīd būtu jāpievērš uzmanība.

Vērsis Laimes sajūta rodas tad, ja izdari pareizas izvēles, pat ja tas nedaudz sāp. Beidz izvairīties no saviem pienākumiem.

Dvīņi Nespēsi izlemt, ja vēlies atrast atbildes, tad nolaid acis no mākoņiem, bet gan palūkojies uz sevi. Iespējams, ka vaina ir tevī pašā!

Vēzis Iespējams, ka nāksies risināt kādus jautājumus, kas saistīti ar privāto dzīvi. Nemeklē muļķīgus attaisnojumus, bet saki taisnību!

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 20. līdz 26. martam

Lauva Neaprunā citus aiz muguras, pat ja tas ir tikai, lai iepatiktos apkārtējiem! Cietīs tava reputācija, un vēlāk nāksies lieki skaidroties!

Jaunava Visa diena šķitīs nedaudz haotiska un nesakārtota, tavs uzdevums būs ieviest skaidrību. Par ļaunu nenāks, ja to kārtīgi saplānosi.

Svari Nespēsi izlemt un izdarīt izvēli, nesteidzini sevi, bet gan mierīgi apdomājies. Nebaidies konsultēties arī ar citiem cilvēkiem, kam šajā jomā ir lielāka pieredze!

Skorpions Būsi nesaprašanā par kāda cilvēka rīcību un vārdiem. Neņem pie sirds – daudzi runā un nemaz nedomā! Atvainošanās nebūs tik ilgi jāgaida!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 20. līdz 26. martam

Strēlnieks Neatkarīgi no tā, kas tev šodien ir jādara, pieej tam no radoša leņķa un pārvērt darbu interesantāku! Nestrīdies ar cilvēkiem, kas nav toleranti un atvērti, izvairoties no liekām problēmām!

Mežāzis  Kaut arī tu zini savus mērķus, tomēr šodien tev nebūs pietiekami daudz spēka, lai to visu izdarītu. Pataupi enerģiju citai dienai un izdari visu, ko spēj!

Ūdensvīrs Tu esi pietiekami gudrs, lai neiesaistītos muļķīgās afērās un pasākumos. Padomā par savu reputāciju un nākotni – vai pašreizējā rīcība var novest pie nospraustā mērķa?

 Zivis Intrigas un lieka drāma tev notiek aiz muguras, iespējams, pat nezinot. Saspicē ausis un paklausies, ko par tevi runā apkārtējie. Nāksies ieviest skaidrību!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru