26. augusta dienas horoskops – esi citādāks!

 

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Meklē veidus, kā padarīt savu ikdienu brīvāku un vieglāku! Uzsākot nākamo mēnesi, domā par jaunajām lietām un hobijiem, kurus tu varētu uzsākt.

VĒRSIS Šodien tev būs nepieciešams kāda uzticama cilvēka atbalsts, kāds, kuram izkratīt sirdi un padalīties kā ar priekiem, tā arī ar bēdām.

DVĪŅI Nezināsi, ko īsti vēlies un svārstīsies starp vairākām izvēlēm. Tev nepieciešams laiks vientulībā, lai sakārtotu domas!

VĒZIS Iepazīšanās diena! Jaunas iespējas, jauni draugi – tikai uz priekšu! Nekautrējies būt mazliet citādāks!

LAUVA Nesēdi uz vietas un nesūdzies par sliktajām lietām. Labāk piecelies un rīkojies! Pašam nemanot, spēsi tikt galā ar smagiem darbiem!

JAUNAVA Iespējams, ka kāds jau no zināmo paziņu loka pret tevi sāks izrādīt interesi, taču tā vietā, lai šo cilvēku “pasūtītu” uzreiz, mēģini viņu iepazīt.

SVARI Centies rīkoties enerģiski un pārāk nedomājot par sekām – tev šodiena ir jāizbauda, nevis jāizdzīvo. Atceries, ka nav nekā ļauna tajā, ka tu pamēģināsi beidzot rīkoties.

SKORPIONS Harmoniska un mierīga diena, kas no tevis neprasīs daudz nervu. Tomēr būs grūti izpaust to, ko jūti. Saņem sevi rokās un parūpējies par savu labsajūtu.

STRĒLNIEKS Ir pienācis laiks izmainīt savu parasto darbošanās veidu. Būs grūti no kāda atvadīties, bet viss jau ir uz labu. Idejas radīsies pašas no sevis.

MEŽĀZIS Varēsi demonstrēt savas emocijas, mentālo elastību, ātro domu maiņu un nemieru. Citi tev teiks priekšā, ko darīt ir pareizi – ir vērts tajā ieklausīties.

ŪDENSVĪRS Galvenais šodien būs izvairīties no depresīva noskaņojuma. Cilvēki kritīs uz nerviem, tādēļ mēģini no viņiem izvairīties.

ZIVIS Brīnišķīga diena – kārtis būs tavās rokās. Gribēsies izrādīties cilvēkiem un, kā par laimi, tev šodien tiks dota tāda iespēja.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru