26. februāra dienas horoskops- neņem vērā citu runas!

Auns Neuztraucies, būs jau labi, jo pašlaik tu dodies pareizajā virzienā. Katrā ceļā ir šķēršļi, bet tu tos esi iemācījies pārvarēt pat ļoti labi, tā tik turēt!

Vērsis Tev pēdējā laikā daudz kas jauns notiek dzīvē, bet šodien būs sajūta, ka nepietiek. Palīdzi saviem tuvajiem tikt galā ar domām un lēmumiem! Tavs atbalsts viņiem ir ļoti svarīgs.

Dvīņi Tevi šodien kaitinās lielie čīkstētāji par to, cik viss ir grūti un šausmīgi.Tu vislabāk zini, ka izdoties var tikai bez čīkstēšanas. Neņem vērā citu runas!

Vēzis Varbūt tomēr ir vērts kādam atklāt to, kā tu patiesībā jūties? Pēdējā laika notikumiem tev nedod mieru. Nevērtē visus par zemu, ir draugi,kuri grib palīdzēt!

Lauva Nesēdi mājās un nedomā, ka tur šo dienu vislabāk būtu pavadīt! Labākā vieta tev ir pie dabas krūts ar draugiem pie sāniem, tāpēc izmanto visas sniegtās iespējas!

Jaunava Apdomājies kārtīgi, pirms pieņem lēmumus! Spontānās idejas, kas šodien tevi piemeklēs, piedzīvos izgāšanos vai ilgstošas un nepatīkamas sekas.

Svari Tā vien šķitīs, ka liktenis ar tevi spēlējas, taču šodien no ļaunuma mēģini gūt arī kādu labumu! Ja pašlaik iet smagi, tad atceries – neviens neteica, ka tas būs viegli, taču reizēm tas grūtais ceļš izrādās visveiksmīgākais!

Skorpions Tev šodien būs tāda mainīga diena- rīts pozitīvs, vakars- ne visai. Atceries tikai kārtīgi izplānot, kas tev līdz konkrētajam datumam ir jāizdara!

Strēlnieks Nesūdzies par visu, kas neiet tā, kā tu vēlētos, bet gan vienkārši dari visu, lai tas kļūtu labāks. No sūdzēšanās nekas nemainīsies!

Mežāzis Nedomā par rītdienu, bet gan dzīvo tikai šodienā. Protams, neaizmirsti pienākumus, bet nelauzi galvu par nākotni, it īpaši, ja esi neskaidrībā par pašlaik notiekošo!

Ūdensvīrs Nevajag izbeigt to, kas pat vēl tā īsti nav sācies! Šoreiz mēģini nepadoties pie pirmajām grūtībām- būs kārtīgi jāsaņemas!

Zivis Ja palicis kāds nepadarīts darbiņš, tad labāk to izdari tieši šodien. Vakaru pavadi mājās, kārtīgi atpūšoties-uzkrāj spēkus nākamajai nedēļai!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru