26. marta dienas horoskops

Auns Visiem izpatikt nevarēsi. Nāksies samierināties ar to, ka dažreiz pirmais iespaids, kas nav bijis labs, tāds arī paliek – necenties to tagad mainīt.

Vērsis Šodien tevī darbosies tāds kā pašattīrīšanās mehānisms – neparko nebūs jādomā, nebūs pašam jātiek galā ar savām problēmām.

Dvīņi Mainīgās domas ir saistītas ar citādākajiem dzīves apstākļiem – tas ir normāli. Par daudz nesaceries, jo vēl nekas līdz galam nav skaidrs.

Vēzis Nerakņājies citu personiskajās darīšanās, šodien jādomā par sevi. Gaidāmi pārsteigumi no ģimenes puses – tie uzlabos attiecības.

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 20. līdz 26. martam

Lauva Pārmaiņu laiks! Šodien darīsi lietas, kuras tev parasti nav raksturīgas. Saņemsi dažādus jautājumus no apkārtējiem un izjutīsi viņu izbrīnu.

Jaunava Neuztraucies, ko apkārtējie par tevi varētu teikt, šodien dari visu sev un savam priekam! Raizēšanās par citu viedokli ir kaitīga garastāvoklim!

Svari Šodien vari nejauši parādīt savas emociju nokrāsas, ja vien ļausi sīkumiem sevi ietekmēt. Esi stiprs!

Skorpions Prāta un sirds miers vairs nav aiz kalniem! Pacieties un drīz vien viss sliktais un smagais būs aiz muguras. Tikai pacietību!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 20. līdz 26. martam

Strēlnieks Būs pārsteigumi, kas solīs daudz labumu, bet nevajag uz to koncentrēties. Ir arī visas iespējas, ka tas izslīdēs tev caur pirkstiem.

Mežāzis  Šodien ieteicams darīt visu, kas nāktu par labu tev pašam, nevis citiem! Parūpējies par sevi, atļaujies būt mazliet egoistisks, atceries – dzīvojam taču vienreiz!

Ūdensvīrs Labs laiks, lai paplašinātu savus horizontus, centies iegūtās iemaņas šodien likt lietā. Samierinies ar to, ka viss nenoritēs tā, kā būsi ieplānojis.

 Zivis Tev pa galam nepatīk apmulsums un neskaidrība, tādēļ planetārais izvietojums tev būs sagādājis iespēju ātri izlemt, kā rīkoties attiecībā uz kādu īpašu cilvēku. Šodien viss taps skaidrs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru