27. janvāra dienas horoskops – neļauj citiem sevi apmānīt!

Auns  Šodien ar visiem spēkiem centīsies pierādīt citiem, ka neesi tas, kas patiesībā esi. Taču rīkojies citādāk – sevi izvēlies parādīt no labās puses, esot atvērts un sabiedrisks.

Vērsis  Kaut arī tu zini savus mērķus, tomēr šodien tev nebūs pietiekami daudz spēka, lai to visu izdarītu. Pataupi enerģiju citai dienai un izdari visu, ko spēj!

Dvīņi Šodien nostāsies vairāku izaicinājumu priekšā. Vecā domāšana novedīs tevi pie jaunām idejām un iespējām.

Vēzis  Ja ir kāds, kas nemitīgi ar tevi cenšas uzturēt kontaktu, neesi tik vēss un atturīgs! Centies būt saprotošs un nelauzt savus solījumus!

Lauva Izvairies no diskusijām par citu cilvēku privāto dzīvi, jo kādam no tava paziņu loka ir ļoti liela mute, no kuras ciest vari arī tu!

Jaunava  Esi iecietīgs un nepasaki skaļi to, ko pēc tam nāktos nožēlot! Centies nepievērst uzmanību apkārt notiekošajam un nepiekasīties pie citu kļūdām!

Svari  Neļauj sevi apmānīt! Kaut arī tiem, kas centīsies, tas galīgi nesanāks. Centies būt modrs un uzmanīgs! Kārtīgi apdomājies, pirms kaut kur iesaisties!

Skorpions  Tev ir smags raksturs, taču šodien neļauj visiem par to tikt informētiem. Dažu cilvēku acīs pagaidām vēlams izskatīties ļoti mierīgam un nosvērtam. Nepiekasies un netrako, ja kaut kas neiet tā, kā gribētos!

Strēlnieks Sastrādāšanās grupā tevi padarīs teju vai traku, tāpēc vēlams no tā izvairīties. Nepaļaujies uz citiem, bet gan dari visu pats!

Mežāzis  Pirms kaut ko iegādājies, apsver to, cik ļoti tev tas ir nepieciešams! Neļauj sevi piemānīt ar tukšiem solījumiem, jo ticēt var tikai darbiem!

Ūdensvīrs  Esi piesardzīgs, pieņemot svarīgus lēmumus! Pirms kaut kur iesaisties, apsver visus plusus un mīnusus!

Zivis  Tava jūtīgā daba šodien izpaudīsies vairāk kā parasti, neļauj emocijām ņemt varu! Centies no visa atslēgties, darot citus darbus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru