27. jūlija dienas horoskops – domā arī par sevi!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās!

Auns Būsi nedaudz norūpējies par kaut ko it kā mazsvarīgu. Centies domāt pozitīvi un nodoties tādiem darbiem, kas tev liek aizmirst par ikdienas raizēm.

Vērsis Ieturi distanci ar svešiniekiem, neizpaužot pārāk daudz informācijas par sevi. Esi uzmanīgs un prātīgs, runājot par savu privāto dzīvi. Ja iespējams, tad izvairies no šīs tēmas.

Dvīņi Nekautrējies izteikt savas vēlmes – viss ir atkarīgs tika no tā, kā un ko tu gribi izdarīt. Neprasi padomu tiem, kuri tā arī nekad nav palīdzējuši.

Vēzis Šodienu ir aizliegts iesākt ar negācijām. Neuzņemies grūtu darbu un nestrādā papildus – šodien visam ir jābūt līdzsvarā. Domā par sevi!

Lauva Tavas domas materializēsies, tādēļ piesargies, ko domā. Un tāpat arī šo spēju vari likt lietā. Lieli kāpumi un zemi kritumi.

Jaunava Cilvēki ap tevi šodien būs ļoti kaitinoši. Nāksies saskarties ar agresiju un greizsirdību. Ja vēlies ar kādu sadarboties, tad būs jāņem vērā citu emocijas.

Lasi vēl: 2017. gada vasaras horoskops – mīlestība un attiecības

Svari Lai arī kādi šķēršļi tev šodien tiktu nolikti priekšā, centies saglabāt mieru. Ja būs miers, tad visam veiksmīgi tiksi pāri, ja nē – būs jāpacīnās.

Skorpions Uzticies un ļauj citiem sniegt padomu konfliktu risināšanā- jo ātrāk tiksi ar to galā, jo ātrāk spēsi atgriezt dzīvi vecajās sliedēs

Strēlnieks Būsi pārsteigts, cik daudz viss var mainīties tikai vienas dienas laikā, esi pacietīgs un tici, ka viss notiek kā tam jānotiek.

Mežāzis Vēlēsies savās problēmās vainot apkārtējos, taču tas būs lieki. Šoreiz notiekošajā mēģini saskatīt arī savas rīcības sekas. Iespējams, ka tas ir kas tāds, kas jau bija gaidāms.

Ūdensvīrs   Jau ilgu laiku tevī notiek iekšēja cīņa par to, vai ļaut pār jūtām lemt prātam, kas uzskaita racionālus iemeslus, kādēļ tev nevajadzētu veidot attiecības ar šo cilvēku, vai paklausīt sirdsbalsi, kas tā vien velk pie šī cilvēka.

Zivis Nāksies saskarties ar neparedzētām grūtībām, kuras pats būsi radījis savas neapdomātās rīcības dēļ. Vainot apkārtējos būs lieki, tāpēc šoreiz tiec galā saviem spēkiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru