27. jūlija dienas horoskops – nedrīkst padoties!

Noskaidro, kas šajā dienā sagaida katru no zodiaka zīmēm!

AUNS Neļauj citiem ietekmēt tavu lēmumu. Tev pašam vajag izdomāt, kas tev nāks par labu. Nesaki “jā” lietām, kuras nemaz negribi darīt. Ir jādomā loģiski!

VĒRSIS Patīkamas emocijas jau no paša rīta. Kā dienu iesāksi, tā arī pavadīsi. Diena, lai kaltu nākotnes plānus, jo viss virzās uz tās nostiprināšanos.

DVĪŅI Nevajag tik daudz domāt par lietām, kuras nav izdevušās. Vislabākais ir saprast, kas tev ir, nevis kā tev nav. Vairāk prieka, un tad jau viss būs pa vecam.

VĒZIS Nenoej no tās takas, pa kuru ej. Ir vajadzīgs laiks, lai saprastu, kas tev ir vajadzīgs. Noteikti nedrīksti padoties, jo šodien tevī būs liela izdošanās enerģija.

LAUVA Nesaki citiem, kas jādara – tā tu par sevi radīsi sliktu iespaidu. Šodien tev apkārt vīd pozitīvā enerģija, nepaturi to tikai sev, padalies arī ar citiem.

JAUNAVA Nesaceries par ātru un nerunā ar citiem par saviem plāniem. Piepildīsies tas, ko būsi paturējis tikai pie sevis – šajā tiešām ieklausies un iegaumē!

SVARI Ja gribi pilnībā mainīt savu dzīvi, nekur nav jāsteidzas. Ir cilvēki, par kuriem esi atbildīgs, tādēļ nevari rīkoties spontāni. Vairāk sapratnes, un tad jau viss būs kārtībā.

SKORPIONS Finansiālo apsvērumu dēļ šodien nevajadzētu zaudēt galvu. Ja gribi kādam izpatikt, būtu pēdējais laiks to darīt – dažreiz ir jāspēlē negodīga spēle, lai iegūtu, ko vēlies.

STRĒLNIEKS Visur gribēsies pabūt, bet diemžēl dienā ir tikai 24 stundas. Uzturi kontaktu ar seniem paziņām, lai tev vienmēr būtu nodrošināta kāda atkāpīte no rutīnas.

MEŽĀZIS Ja ļoti kaut ko vēlēsies, tas arī ar tevi notiks. Domām šodien milzīgs spēks (tieši tavām). Tādēļ izvairies no tā negatīvā, kas ik pa laikam pavīd tev prātā.

ŪDENSVĪRS Nesaceries par daudz – viss uzreiz nenotiks, lai arī esi tā ieplānojis. Ir jāuzņemas atbildība un jāsaņem sevi rokās – tikai tā ir tagad iespējams tikt uz priekšu.

ZIVIS Domas šaustīsies no vienas lietas pie otras. Nevajag tik daudz ieciklēties uz negatīvajām lietām. Noteikti runā par saviem nodomiem ar cilvēkiem, kuriem tas būtu jāzina.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru