27. novembra dienas horoskops

Auns Šodien nevajag veidot, labot vai izbeigt attiecības. Vairāk uztraucies par pienākumiem, kuri ir palaisti garām un nokavēti.

Vērsis Laba diena, lai pavadītu laiku mazā draudzīgā kompānijā. Būs jāadaptējas kādā jaunā vietā, bet tas tev tikai un vienīgi palīdzēs.

Dvīņi  Tevi piemeklēs veiksme, ja nekoncentrēsies tikai uz sevi. Tu šodien būsi uzmanības centrā- izbaudi šo uzmanību pilnībā.

Vēzis Ja tu kaut ko meklē- nepadodies! Atbildes ir tev acu priekšā, atliek vien noņemt rozā brilles un uz brīdi aizmirsti par savām problēmām.

Lauva Labas attiecības ar bērniem, bet ar pieaugušajiem – ne visai. Daudz gribēsi runāt, tā arī neko nepasakot. Labāk vairāk darīt, nekā klusēt!

Jaunava Šodien vairāk iegūsi, ja mazāk runāsi, bet vairāk ieklausīsies citos. Neslikti būtu arī padarboties un izdarīt iekavētos darbus.

Svari Ass pagrieziens, kas aizvedīs uz vēl labāku dzīvi. Neļauj sev sabēdāties, skaties uz priekšu un ne ar mazāko kaktiņu atpakaļ!

Skorpions  Neaizmirsti par saviem mērķiem tad, kad citi centīsies nomākt tavu prātu. Tas, vai tev viss izdosies, būs diemžēl atkarīgs no citiem.

Strēlnieks  Tu pieturējies pie saviem stratēģiskajiem plāniem, bet šodien tas mainīsies. Tava sabiedrība kādam sāks krist uz nerviem.

Mežāzis Uzmanies, centies neiesaistīties konfliktā ar ģimenes locekļiem! Tev šobrīd jābūt stiprākam nekā jebkad – neļauj citiem mainīt tavu viedokli!

Ūdensvīrs Sakārto apkārtējo vidi – tas ir pirmais solis, lai sakārtotu arī tavu sirdi un prātu. Ieteicams pabūt vienatnē vai ar kādu sev ļoti tuvu cilvēku.

Zivis Paskaties atpakaļ, tu esi pamatīgi progresējis, un zinot visu to, kas notiek tev apkārt, tas tiešām ir apbrīnojami, esi pateicīgs!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru