28. februārī dzimušie – kādi viņi ir?!

 

 

Jūs esat domājoši un zinātkāri, apveltīti ar dinamisku enerģiju un spēju pārliecināt. Jūsu veiksmes stūrakmens ir laba izglītība.

Šajā datumā dzimušie ir arī praktiski, jūs mīlat pārvarēt grūtības, taču, mēģinot pārbaudīt savu intelektu, varat kļūt nepaklausīgi, spītīgi un izvairīgi.

Jums piemīt stingras pārliecināšanas spējas, neatkarīgs skatījums uz lietām un izlēmība.

Līdz 21 gada vecumam jums ļoti svarīgs ir jūtīgums un emocionālais kontakts ar apkārtējiem. Bērnībā uz jums ļoti lielu ietekmi atstāj kāda spēcīga vīrieša figūra.

No 22 līdz 51 gada vecumam jūs ieejat jaunā fāzē, kļūstat daudz izlēmīgāki un pārliecinātāki par sevi, kas, bez  šaubām, noved pie vēlmes iekarot jaunas virsotnes. Pēc tam pieaug vajadzība pēc materiālās stabilitātes, uzticības un emocionālā miera.

 

Lasi vēl: Februārī dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas

 

Jūsu vētrainā daba un alkas pēc neatkarības var traucēt jūsu personīgajām attiecībām. Parasti jūs apbrīnojat tos, kuriem piemīt ļoti labas praktiskās zināšanas un gudrība.

Neskatoties uz to, ka jums piemīt ļoti spēcīgs raksturs, jums ir vajadzīgs partneris, kurš būs spējīgs izprast arī jūsu jūtīgo pusi. Atklājot savu dvēseli, jūs spēsiet radīt siltas un ļoti intīmas attiecības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru