28. jūlija dienas horoskops -atpakaļceļa nebūs!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās!

Auns Ja tev kāds saka, ka tu vari darīt visu, ko vēlies, tad šodien dari pilnīgi pretējo. Daudzi mēģinās ar tevi apieties pēc apgrieztās psiholoģijas principa. Esi uzmanīgs!

Vērsis Izvairies no smaga, fiziska darba, jo pastāv iespēja iegūt traumas. Pārāk daudz darba samazinās tavu vitalitāti. Ja būsi pārāk egoistisks, izraisīsies viens liels strīds, no kura nebūs atpakaļceļa.

Dvīņi Pievērs uzmanību savām jūtām, tev ir tendence tās visai bieži ignorēt. Šoreiz būs grūtāk pabīdīt malā savas jūtas un ļaut visu kontrolēt prātam.

Vēzis Kāds būs par tevi ko uzzinājis un izmantos to pret tevi. Centies saskatīt vaininieku – tepat jau vien viņš ir. Vadies pēc zīmēm un intuīcijas.

Lauva Lieliska diena, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem, it īpaši ar ārzemniekiem. Kāds šodien var izteikt izdevīgu piedāvājumu, taču esi apdomīgs un nesaceries!

Jaunava Šī ir diena, kas paredzēta tam, lai tu sava stāsta grāmatā pāršķirtu jaunu lapu. Brūk vecās lietas, bet vietā stājas jaunas – par pārmaiņām!

Lasi vēl: 2017. gada vasaras horoskops – mīlestība un attiecības

Svari Ja vien pats labi gribēsi, padosies viss, kam pieķersies. Ja vēlies, lai sapņi piepildās, tad ir jāiemācās sapņot, domājot par reālām, iespējamām lietām.

Skorpions  Harmoniska diena. Daļu savas enerģijas veltīsi nākotnei un daļu – draugiem. Tikai atceries, kā esi izdomājis dzīvot, lai nesalaistu visu dēlī.

Strēlnieks Burvīgi uzlabojumi tavā ierastajā dzīvē. Lai arī pienākumi un izdarāmie darbi ir sakrājušies neskaitāmos daudzumos, saglabāsi pozitīvu attieksmi.

Mežāzis Tavs jūtīgums nāks tev par ļaunu. Neparaksties uz pārāk lieliem izaicinājumiem – ne ar visu būsi spējīgs tikt galā.

Ūdensvīrs Tavs maks kļūs biezāks. Iespējamība atrast kādu papildus darbiņu – neatsakies no šīs iespējas. Nemēģini atkāpties no lēmuma, ko jau esi pieņēmis.

Zivis Iemācies novērtēt arī vienkāršas lietas, ko cilvēki tavā labā izdara. Šodien centies vairot pozitīvo enerģiju!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru