28. marta dienas horoskops – nepalaidies slinkumā!

Auns Sargi savu veselību, jo ,ja saslimsi, iekavēsi ļoti daudz darba, kas vēlāk sagādās nenormālas raizes, bojājot nervus!
Vērsis Ja ir kādi neizdarīti darbi, tad šī diena ir piemērota, lai tos beidzot izdarītu. Ja iespējams, tad izdari kaut ko uz priekšu, vēlāk par to vēl jutīsies gandarīts.
Dvīņi Jutīsies emocionāli piepildīts, tāpēc vairo savu laimi un iepriecini citus! Nepavadi vakaru vientulībā, bet gan meklē sabiedrību!
Vēzis Jutīsies nesaprasts, tāpēc sazinies ar līdzīgi domājošajiem un kopīgiem spēkiem dzims fantastiskas idejas, kas tevi uzmundrinās visas dienas garumā.
Lauva Izrādi savas rūpes un mīļumu pret tuviniekiem, viņi pēc tevis ir bezgala noilgojušies, tāpēc dalies ar saviem piedzīvojumiem un pēdējā laika pārdomām!
Jaunava Lieliska diena, lai iegādātos kaut ko jaunu un skaistu! Iepriecini sevi, tu to esi pelnījis! Dienas otrajā pusē nodoties saviem hobijiem!
Svari Neuzmanība tevi novedīs pie nepatikšanām, tāpēc šodien esi vērīgs un dari visu ar lielu apdomu! Nevadies pēc jūtām, bet gan pēc loģiskās domāšanas!
Skorpions Klausīt sirdsbalsij būtu neprāts, pašlaik centies domāt loģiski, jo pēdējā laikā pārāk daudz esi vadījies pēc jūtām. Reizēm ir jābūt uzmanīgākam!
Strēlnieks Viegli nebūs, bet īsākais un vieglākais ceļš ne vienmēr ir tas pareizais. Ļauj šim moto sevi vadīt visas dienas garumā!
Mežāzis Citi tevi pievils, tāpēc šodien dari visu pats un uz nevienu nepaļaujies! Nāksies kāpt virsotnē vienam pašam, bet neuztraucies, tas tev nāks par labu!
Ūdensvīrs Nododies aktivitātēm, kurās tu atradīsi sevi un sapratīsi savas nākotnes ieceres. Izplāno savu turpmāko rīcības plānu un vadies pēc tā!
Zivis Intuīcija tevi aizvedīs pareizajā virzienā, galvenais pareizi saprast mājienus. Nepaļaujies uz cilvēkiem, kas tev šķiet aizdomīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru