28. marta dienas horoskops

Auns Ar lielu nevēlēšanos būs jāizdara ieplānotās lietas. Neskaties uz citiem no malas un nespried par viņiem, ja tev nav ne jausmas, kāda īsti ir patiesība.

Vērsis Šodien būs jāuzņemas atbildība un jāatbild par savu rīcību. Neviens cits tevi neaizstāvēs, tādēļ jātiek galā pašam. Apdomīgi tērē naudu, lai neiekultos parādos.

Dvīņi Viss neizdosies, kā plānots, bet lielākā daļa gan. Būsi apmierināts ar savu veikumu, kā arī mierīgi varēsi uzelpot. Neskati vīru pēc cepures!

Vēzis Tev nebūs, par ko uztraukties, lai arī liksies, ka visa atbildība ir tavās rokās. Šoreiz izdosies tā, kā biji iecerējis, tādēļ nevajag iespringt par sīkumiem.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām (27.03.-02.04.)

Lauva Citus šodien nepārtrauc– tas var izraisīt pamatīgus strīdus. Būs jābūt kādam draugam par stirpo plecu un atbalstu, nevarēsi atteikt, citādāk mocīs sirdsapziņa.

Jaunava Nav vērts dusmoties, jo tu netiksi saklausīts. Tā tikai situāciju padarīsi grūtāk atrisināmu. Domā vairāk par sevi, neļauj aizvainojumam krāties.

Svari Ja nerēķināsies ar citiem cilvēkiem, izgāzīsies tas, ko jau kādu laiku plāno. Atver savu domāšanu jaunām lietām, kas tev vienmēr ir likušās absurdas.

Skorpions Apkārt būs daži nekrietni cilvēki, kuri nespēs nomierināties un kaitinās tevi. Centies izturēties cienīgi, neko netēlojot un nešaujot pār strīpu – tas spēlēs tavā labā.

Lasi arī: Nedēļas horoskops no 27. marta līdz 2. aprīlim

Strēlnieks Izdosies atkost kādu cilvēku, kurš visu laiku tevi ir tinis ap pirkstu. Nedomā daudz, pirms lēmumu pieņemšanas, jo vari aizdomāties par tālu un visu sabojāt.

Mežāzis Varēsi beidzot atviegloti uzelpot, jo no pleciem novelsies pamatīgs akmens. Sapratīsi, ka beidzot esi pieņēmis pareizo lēmumu, lai gan pie tā vēl kādu laiku būs jāpiestrādā.

Ūdensvīrs Izdomā labi, pirms runā to, kas darās galvā. Šoreiz emocijas vajadzētu apslāpēt mīļā miera labad. Nesatrauc citus ar saviem pareģojumiem par nākotni.

 Zivis Gribēsies visiem izpatikt, bet tā dzīvē nenotiek. Jāieslēdz vairāk egoisma un jādodas uz priekšu kā buldozeram – tas būs vienkāršākais mērķis, kā piepildīt savus plānus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru