29. marta dienas horoskops

Auns Ja šodien tev ir norunāta tikšanās, tad centies uz to ierasties laicīgi. Svarīga būs punktualitāte un precizitāte, centies sevi parādīt no labākās puses.

Vērsis Lai kāptu augstāk pa karjeras kāpnēm, sākumā ir jānodrošina pamats zem kājām. Par ļaunu nenāks dažādu lietu atkārtošana vai jauna apgūšana.

Dvīņi Būs labāk, ja šodien paļausies pats uz sevi, neuzticies tiem, kuri tev sola teju zvaigznes nonest pie kājām! Daudzi nemaz nedomā to, ko runā!

Vēzis Esi pārliecināts par sevi un saviem spēkiem! Šodien būs svarīgi noticēt tam, ko tu dari un darīt to droši! Nešaubies par saviem lēmumiem!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām (27.03.-02.04.)

Lauva Vēlēsies mazliet palielīties ar saviem sasniegumiem – tas nenāks par ļaunu, tomēr ilgi uz veciem lauriem gan nevarēsi sēdēt.  Kopumā pozitīva diena.

Jaunava Nespītējies, jo īpaši tad, ja to dara cilvēks, ar kuru tev ir svarīgi uzturēt labas attiecības. Prātīgāk būs, ja piekāpsies.

Svari Pozitīva un labvēlīga diena dažādu konfliktu un problēmu risināšanai. Šodien jo īpaši labi spēsi veikt optimālākos lēmumus.

Skorpions Šodien darāmie darbi neprasīs daudz laika, visgrūtāk būs vienoties par to, kā tie būtu jādara. Mēģini būt pacietīgs!

Lasi arī: Nedēļas horoskops no 27. marta līdz 2. aprīlim

Strēlnieks Tā vietā, lai katru problēmu uztvertu traģiski un sūdzētos par visu, mēģini tikt ārā no neveiklās situācijas, kas ir radusies.

Mežāzis Diena būs daudz veiksmīgāka un produktīvāka, ja, tā vietā, lai sūdzētos un pārdzīvotu, tu arī patiesībā kaut ko darīsi.

Ūdensvīrs Nepārvērtē savas spējas! Ir lietas, kuras tev šodien nevajadzētu uzņemties darīt. Dienas otro pusi velti atpūtai.

 Zivis Šodien patiešām daudziem cilvēkiem spēsi iepatikties. Pat tiem, kuri uz tevi ir turējuši ļaunu, atmaigs sirdis. Laba diena, kad kādam atvainoties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru