29. oktobra dienas horoskops – esi patiess!

Auns Skaļi paudīsi savu viedokli, un lai visi, kuri nepiekrīt – iet tur, no kurienes atnākuši! Būsi gana viltīgs, lai no kāda izvilinātu ko interesantu.

Vērsis Personības pilnveidošanas laiks. Pārsteigumiem bagātas ziņas, kuras liks pārdomāt savu viedokli par citiem! Esi patiess!

Lasi arī: Mīlestības horoskops (24.10. – 30.10) – risiniet problēmas!

Dvīņi Būsi daudz jaunu cilvēku starpā – lieliska iespēja veidot jaunus kontaktus, un kas zina, varbūt satiksi arī kādu īpašu cilvēku.

Vēzis Paplašini savu zināšanu loku! Nekad nav par vēlu, lai iemācītos ko jaunu! Piemērots laiks jauna hobija uzsākšanai!

Lauva Jūtīgāk nekā citas dienas uztversi kritiku. Tomēr tamdēļ nevajag sastrīdēties ar citiem – ir jāprot kļūdīties un pieņemt to. Saņemies!

 Jaunava Klausi intuīcijai – iekšējā balss pateiks priekšā balansētākos lēmumus, ko pieņemt. Negaidīti pavērsieni tevi šodien netraucēs!

Svari  Jutīsi, ka esošo situāciju nevari ietekmēt, tā it kā tu būtu likteņa upuris. Reizēm vienkārši jāļauj visam virzīties uz priekšu, ir lietas, kuras nevar mainīt.

Lasi arī:Mīlestības horoskops oktobrim; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Skorpions  Ja redzi, ka kaut kas nenotiek pa tavam prātam, tad nebaidies no savu patieso sajūtu atklāšanas. Tiesa, labāk to darīt saudzīgi.

Strēlnieks Sāc dienu ar parūpēšanos par sevi un savām vajadzībām. Ja esi noguris, paguli ilgāk. Neviens tevi šodien netramdīs, tikai mieru!

Mežāzis  Tev vajag iegūt jaunu pieredzi – jebkādā lietā. Saņemies, darbojies, atklāj un domā. Tās darbības šodien tālu aizvedīs.

Ūdensvīrs Uzmanies, radīsies vēlme tērēt lielākas summas nekā parasti, pārdomā labi. Neuzstādi stingrus plānus, esi elastīgs.

Lasi arī: Nedēļas horoskops (24. – 30. oktobris)

Zivis Paskaties atpakaļ, tu esi pamatīgi progresējis, un zinot visu to, kas notiek tev apkārt, tas tiešām ir apbrīnojami, esi pateicīgs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru