3 biedējošākās vietas uz Zemes, kas tev pavisam noteikti uzdzīs šermuļus

BHANGARH FORTS  – INDIJA

Bhangarh Fort / Kila atrodas Indijā. Kā vēsta leģenda, reiz tajā atradies melnais burvis, kas nolādējis visus Bhangar Fort iedzīvotājus – lāsts esot paredzējis, ka visi iedzīvotāji nomirs nedabīgā nāvē un viņu gari allaž paliks šajā vietā. Arī mūsdienās cilvēki uzskata šo fortu par patiešām biedējošu – tas uzdzen šermuļus ikvienam, kas uzdrošinās maldīties forta sienās.

Kas ir vēl dīvaināk? – Vietējie iedzīvotāji dzīvo mājās bez jumtiem, jo katra māja, kas tiek aprīkota ar to, sabrūk, iedzīvotājiem esot tajā.

Turklāt – ar likumu ir aizliegts tūristiem un interesentiem palikt pa nakti Bhangarh fortā. Un tie, kas esot spītējuši un palikuši pēc saules rieta, nekad vairs nav redzēti.

bhangarhfortlitizen

9462296149_8bca1e2b6b_b

HIGHGATE KAPSĒTA – APVIENOTĀ KARALISTE

Šis skats ir gluži kā Alfrēda Hičkoka šausmu filma reālajā dzīvē. Līdz ar krēslas iestāšanos, absolūtā šausmu filmu vide pārklāj kapsētu. Highgate kapsēta ir perfekta vieta spoku medniekiem – tiem drosmīgākajiem. Statujas bez galvām, čīkstošas akmens durvis, neapkoptas kapu kopiņas un augstas akmens kapličas, ūjinošas pūces koku zaros – zosāda garantēta! Highgate kapsēta tiek uzskatīta par biedējošāko vietu Apvienotajā Karalistē. Bet, nedomājot par garu un spoku pasauli, ikviens baudītājs noteikti spēs novērtēt gotisko arhitektūru, kādā veidota kapsēta.

west-highgate-cemetery

tumblr_nk8h26mOdp1tlljfxo2_1280

KLIEDZOŠAIS TUNELIS – ASV UN KANĀDAS ROBEŽA

Šī vieta ir sirdī drosmīgajiem! Vilciena tunelis, kas savieno Kanādu un Amerikas Savienotās Valstis, atrodas netālu no Niagāras ūdenskrituma. Kā leģenda vēsta, gadsimtu atpakaļ kāda neliela fermera mājiņa atradās netālu no tuneļa. Kādu nakti negaidītas notika – kāda meitene visa bija liesmās. Kliegdama viņa skrēja un bļāva, līdz pazuda tunelī. Meitene skrēja, meklēdama palīdzību, bet, to nesagaidīdama, tunelī nokrita un sadega dzīva. Līdz šiem laikiem pastāv leģenda, ka, līdzko kāds tunelī cenšas aizdedzināt sērkociņu, gars parādās un uzbrūk tiem.

tumblr_m60rjtJ5J11qfjckdo1_400

660x375xscreeming-tunnel.jpg.pagespeed.ic.yy4H_bd3uL

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">spiidola</cite>

    es taniis bildees nesaskatu pilniigi neko baismiigu,un nekas netiek paskaidrots tuvaak-kas par kapiem,kaspar tuneljiem…Raksts un bildes galiigi neatbilst biedeejosham virsrakstam…

Pievienot komentāru