3.decembra dienas horoskops – meklē jaunus ceļus!

3

Uzzini, kas šodien gaidāms katram zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Šodien izteikt sajūtas un ietērpt tās vārdos var būt problemātiski. Tāpēc šodien mēģini to izrādīt ar darbiem, nevis vārdiem.

Vērsis Vecās metodes nestrādās, būs visai problemātiski izdarīt visu, vadoties pēc iecienītās taktikas. Meklē jaunus veidus, kā visu paspēt!

Dvīņi Netērē savu dārgo laiku bezjēdzīgām nodarbēm – tā diena tik ātri arī paiet! Mēģini darīt pēc iespējas lietderīgākas lietas!

Vēzis Būs visai grūti atteikt dažādiem piedāvājumiem un neiesaistīties spontānās izklaidēs. Nomierinies! Aizliegtais auglis nebūs tik viegli dabūjams!

Lauva Šodien tev būs kāda dīvaina priekšnojauta, tāpēc labāk klausīt savām sajūtām un sirdsbalsij – tas tevi vedīs pareizajā virzienā. Neignorē savu iekšējo balsi!

Jaunava Vari atrasties notikumu epicentrā, labāk izbaudi to, nevis nervozē! Meklē pozitīvas emocijas, un kontaktējies ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem!

Svari Dažādu pārmaiņu iespaidā, būsi mazliet nervozs, bet kaut kādā mērā arī patīkami saviļņots. Šodien mēģini neietekmēties no citiem!

Skorpions Tikai tāpēc, ka kāds tev kaut ko ir nodarījis, nenozīmē, ka tev tas jāatdara atpakaļ! Atriebības plānu kalšanai nepiemērota diena! Labāk tiecies pēc pozitīvām domām un emocijām!

Strēlnieks Dažu cilvēku rīcību beidzot mazliet vairāk sapratīsi pēc šīs dienas sarunām un notikumiem. Tomēr, labāk neizdarīt priekšlaicīgus secinājumus!

Mežāzis Tev ir daudz labākas nodarbes par citu cilvēku aprunāšanu. Šodien labāk paskaties pats uz sevi, un padomā, cik labi tu pats pēdējā laikā esi uzvedies!

Ūdensvīrs Šodien vari gūt milzīgu morālo gandarījumu par paveiktajiem darbiem. Vairo pozitīvas emocijas un tas veicinās tavu darboties gribu!

Zivis Šodien tevi var sarūgtināt kāda tuva cilvēka rīcība. Liksies, ka esi izsists no līdzsvara. Tava uzticība pret kādu cilvēku šodien var tikt sadragāta līdz ar pamatiem. Uzmanies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru