3 horoskopa zīmes, kurām šī nedēļa būs īpaši labvēlīga (11.04. – 17.04)

Skorpions. Būsi enerģijas un pozitīvu emociju pilns. Spēsi veiksmīgi tikt galā ar vecajiem darbiem un ar jaunu sparu ķerties pie jauniem. Iespējams, ka nāksies darīt vairākas lietas vienlaicīgi, bet tas noteikti atmaksāsies! Radīsies vēlme pēc papildus ienākumiem, kuru slāpēsi strādājot vairāk. Šonedēļ ieteicams sevi parādīt neordinārā gaismā, lai izceltos. Atrašanās uzmanības centrā tev pavērs jaunas iespējas, kas saistītas ar karjeru un izaugsmi, tāpēc nebaidies no nebijušu pasākumu apmeklēšanas un jaunu, ietekmīgu cilvēku iepazīšanas!

Mežāzis. Iespējams, ka dosies kādā nelielā ceļojumā, kurā iepazīsi sevi tuvāk. Liktenis tev būs sarūpējis pāris uzdevumus, kuri tev sākumā sagādās grūtības, bet beigās par to pārvarēšanu būsi ļoti apmierināts. Otrai pusītei šonedēļ ieteicams neko nežēlot, tādā veidā uzlabojot attiecības! Pavadiet laiku kopā, neaizmirstot arī par ģimeni! Brīvajiem Mežāžiem labs laiks jaunu cilvēku iepazīšanai, iziešanai sabiedrībā. Kas zina, varbūt gadīsies iepazīt kādu, kas iepatiksies!

Ūdensvīrs. Būs daudz darba un pienākumu, galvenais – plānot laiku! Ja spēsi to izdarīt, nedēļa būs visai gaiša un spoža. Labs laiks jaunu pirkumu iegādei – nopirksi kaut ko labu par zemu cenu, tikai būs labi jāpameklē, bet kā saka – kas meklē, tas atrod! Attiecību ziņā jutīsies nedaudz noguris, tāpēc dariet kaut ko jaunu! Mīlas dzīvē ieteicams izmēģināt neordināras lietas. Neaizmirsti arī par romantiku! Nedēļas vidū būsi radoši noskaņots, ieteicams uzņemties kādu smagāku darbu, kas nestu lielākus ienākumus un slavu! Ja veiksmīgi tiksi ar šīs nedēļas pārbaudījumiem, tad būs labi daudz pakāpies pa karjeras kāpnēm, galvenais ir nepadoties!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru