3 horoskopa zīmes, kurām šī nedēļa solās būt veiksmīga (16.05. – 22.05.)

Jaunava

Tu varētu vairāk pievērsties kādām jaunām attiecībām vai radošam projektam. Pēc vairākām nogurdinošām nedēļām nākamajām vajadzētu būt mierīgākām un vieglākām. Tu pievērsīsies praktiskākām lietām, iespējams, taps jauni plāni drošības pastiprināšanai, biznesa izaugsmei vai dzīvesveida uzlabošanai.

Neskatoties uz to, ka nedēļas pirmajā pusē vari justies izsists no līdzsvara eksistenciālu pārdomu dēļ, nedēļas otrā puse solās būt daudz labāka.

Lasi arī: Mīlestības horoskops maijam; Uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Auns

Šonedēļ tava palīdzība daudziem būs nepieciešama, tāpēc neatsaki izpalīdzēt, it īpaši, ja šis cilvēks tev daudz ko nozīmē. Vēlāk šī izpalīdzēšana var vainagoties ar turpmāku sadarbību karjeras sfērā.

Pavērsies jaunas iespējas, kuras, iespējams, ka laidīsi gar ausi, jo būsi aizņemts ar citām nodarbēm. Šo nedēļu ieteicams uzsākt ar izplānotu grafiku, lai tev būtu pietiekami daudz laika arī sev mīļajiem.

Mīlas sfērā gaidāma kaisle un emociju uzplūdums – atbalsti savu mīļoto!

Lasi arī; Nedēļas mīlestības horoskops (16.05. – 22.05.)

Dvīņi

Ja iepriekš esi bijis ar kādu ragos, tad šonedēļ, iespējams, ka šī situācija uzlabosies. Šonedēļ tavi sapņi būs īpaši zīmīgi, tāpēc pieraksti tos, veidojot savu sapņu dienasgrāmatu. Tava zemapziņa tev kaut ko cenšas pateikt, tikai tev šie sapņi ir pareizi jāiztulko.

Iespējams, ka saskarsies ar dīvainām likumsakarībām, tavs uzdevums būs nošķirt vai kāds rīkojies tīši vai tā vienkārši ir bijusi nejauša sakritība.

Šonedēļ apjautīsi ko tādu, kas jau sen tev nav devis mieru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru