3 horoskopa zīmes, kurām šī nedēļa solās būt veiksmīga (30.05. – 05.06.)

Vēzis

Ja tev iepriekš ir bijušas jebkādas problēmas, tad šonedēļ tās solās atrisināties. Aiz muguras atstāsi ne tikai neražas, bet arī kādu sev nevajadzīgu cilvēku, patiesībā, tam jau sen bija laiks.
Uzņemties nozīmīgus darbus nebūtu ieteicams, labāk ļaut citiem tos pildīt. Par brīnumu varēsi nedaudz atslābt, jo zvaigznes sola veiksmi karjeras jomā. Biznesmeņiem veiksmīgs laiks jaunu projektu uzsākšanai vai jau esošo pilnveidošanai.

Lasi arī: Šīm 3 horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies mīlestībā (30.05. – 05.06.)

Svari

Šonedēļ izmēģini jaunas un eksotiskas lietas! Iegūtā pieredze ies roku rokā ar jaunajiem izaicinājumiem, viss izdosies, ja vien vairāk ticēsi sev! Negribēsi īpaši iespringt, domājot par naudu un laiku, jo domas vedīs pie mīlestības. Tai pašlaik nebūs īpaši daudz laika, ir svarīgākas nodarbes, kurām jākoncentrējas. Neuztraucies – mīļotais cilvēks sapratīs. Svarīgi būs izrunāties un par atsevišķām lietām vienoties.
Šis Svariem ir karjeras un jaunu iespēju laiks, tāpēc skaties uzmanīgi, lai nepalaistu garām kādu piedāvājumu! Ne viss tev tiks pasniegts ar karoti, būs pašam arī jāmeklē!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 30.maija līdz 5.jūnijam

Zivis

Kad liksies, ka visas problēmas ir aiz muguras, sapratīsi, ka tā tomēr nav. Šonedēļ tev tiks dota otra iespēja labot reiz pieļautās kļūdas. Esi uzmanīgs, jo trešās iespējas noteikti nebūs!
Iemācies novērtēt to, kas tev ir dots!
Zvaigznes sola augstas izredzes salabt ar kādu, kurš uz tevi ir turējis ļaunu! Tā vietā, lai akli uzticētos, esi piesardzīgs un mazliet ieturēts, pastāv iespēja, ka kāds perina kādu nejauku plānu pret tevi, taču tas viņam, visticamāk, neizdosies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru