3 iemesli, kāpēc attiecības starp sievieti-Vērsi un vīrieti-Dvīņiem neizdosies

 

1. Saistības

Piedzīvojumi un pasaules apceļošana ir viens, bet uzmanības pievēršana katram, kurš ienāk Tavā dzīvē, ir pavisam kas cits. Vērši ir ļoti uzticīgi, tāpēc nevarētu būt kopā ar kādu, kurš izrāda interesi arī par visiem pārējiem. Es nekad nejutos pilnīgi mierīga, un tas Vēršiem ir ļoti svarīgi.

ce4da13eb74bc84a425c10d84e528a92

2. Enerģija

Dvīņi ir divi, un tas nozīmē arī dubultas nepatikšanas. Es nekad nezināju, ar kuru no viņiem man būs jārēķinās. Tajās dienas, kad viņš bija jauks un gādīgs, viss bija kārtībā. Citās dienās parādījās viņa otra puse, kas bija pilna ziņkārības un ko pilnībā garlaikoja mūsu attiecības. Dvīņi nespēj ilgstoši būt kopā ar vienu cilvēku, un tā bija arī viņam. Vēršu sievietei nepatīk, ka ir jātiek galā ar diviem dažādiem cilvēkiem, bet Dvīņiem, savukārt, nepatīk vienveidīgas attiecības.

couple

3. Sekss

Vērši ir mīlnieki, un viņiem nepatīk “ātrais” variants. Viņi vēlas ilgu un kaislīgu mīlēšanos, lai pa īstam sajustu to saikni, kas ir abu starpā. Es jutu, ka mēs neesam vienā līmeni, jo viņš gribēja vienkārši seksu, bet es – kaisli. Nepagāja ilgs laiks, kamēr sapratām, ka nevaram vienkārši notēlot savstarpējo ķīmiju guļamistabā. Pēc attiecību izjukšanas es sapratu, ka Vērši koncentrējas uz vienu cilvēku, vietu vai lietu, un ir ļoti uzticīgi savam partnerim, tāpēc to pašu sagaida arī pretī. Dvīņiem, savukārt, ir divas sejas. Viņiem ir svarīga neatkarība un spēja brīvi pārvietoties. Ja Vērsis neļauj Dvīņiem pilnībā izpausties un būt tādiem, kādi viņi ir, tad Dvīņi būs prom un attiecības beigsies vēl īsti nesākušās.

high-passionate-romance-of-couple

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru