3 jogas vingrinājumi seksuālās enerģijas apmaiņai un stiprināšanai

  1. Esi aci-pret-aci.

Mēs varam skatīties viens otram acīs neskaitāmas reizes dienā, tā arī nesaskatot viens otru patiesi. Ilūziju, dusmu, vilšanās dzīti, mēs bieži vien nespējam redzēt skaistumu cilvēkos, kurus reiz iemīlējām. Bet tā tam nav jābūt.

Apsēdieties ar skatu viens pret otru ērtā pozā, tā, lai ķermeņa valoda teiktu: „Es esmu tev.” Apmēram piecas minūtes elpojiet brīvi un viegli, skatoties viens otram acīs. Un skatoties patiesi. Visticamāk, ka šī procesa laikā caur jūsu prātiem joņos neskaitāmas domas un emocijas lidos un svārstīsies ik pa brīdim. Ideālajā variantā jūs abi saskatīsiet viens otra patieso esenci. Mīlestība iedegsies jūsos abos.

Praktizē šo vingrinājumu, lai patiesi un īsti saskatītu mīļoto.

  1. Atbrīvojies elpas mierīgumā.

Tagad, kad esi ielūkojies caur dvēseles logu, ir laiks atrast dzīvību vienam otra elpā. Pieglaudies partnerim tā, lai tava mugura un partnera priekšdaļa piekļautos viena otrai. Tā var būt „karotīšu” poza. Galvenais, lai jūs esat viens otram piespiedušies tuvu. Ļaujiet, lai ķermeņu siltums pārņem jūs. Sinhronizējiet savu Prāna enerģiju – ļaujiet, lai izelpa un ieelpa būtu kā viena. Apjaut izmaiņas, kas piemeklē tevi, kad Kundalini enerģija kā čūska lēnām mostas tevī, kamēr tu esi partnera mīlošajās rokās. Izkūsti šajā maigajā procesā. Un praktizē to vismaz 5 minūtes. Turpinot to praktizēt regulāri, jutīsi, ka jūs kļūstat kā viens vienots veselums.

  1. Sniedz svētlaimes pieskārienu.

Galu galā – apgulies ērtā pozā uz mīkstas virsmas, aizver avis. Apmēram piecas minūtes ļauj, lai partneris tevi ļoti maigi, ļoti gādīgi glāsta ar abām rokām – visās ķermeņa jutīgākajās daļās. Saņemot šo svētlaimes pieskārienu, tu jutīsi visu sajūsmu savās šūnās un locekļos, tie it kā pamostos ar patiesu smaidu uz lūpām. Tajā pašā laikā tevī krātais stress un uzbudinājums lēnām pametīs tavu ķermeni, atbrīvojot. Sniedz svētlaimīgu pieskārienu maigās ķermeņa daļās ap ceļgaliem un elkoņiem, vaigu kauliem un gurniem, potītēm un pēdām. Pēc svētlaimes pieskāriena jūs variet sniegt viens otram sevi pilnībā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru