3. jūlija dienas horoskops – netici baumām!

Auns Ja ar kaut ko netiec galā, tad nebaidies lūgt apkārtējo palīdzību. Šovakar tev ir nepieciešams atklāti izrunāties ar mīļoto

Vērsis Parādi citiem, uz ko tu patiesībā esi spējīgs! Ja rīkosies un darīsi visu, kas tavos spēkos, saņemsi uzslavas arī no nepazīstamiem cilvēkiem.

Dvīņi Šodien iesākto darbu nekādā gadījumā neatstāj uz rītdienu! Vakarā izplānotie plāni ar nākamo dienu mainīsies, tāpēc esi gatavs visam!

Vēzis Visai ātri spēsi pielāgoties jaunai videi un jauniem apstākļiem, un atradīsi jaunus domubiedrus. Domā par savu laiku, plāno to, lai tā pietiktu gan darbam, gan izklaidei!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai (27. jūnijs – 3. jūlijs)

Lauva Ja tev ir kas sakāms, tad dari to, nevis slēp savas patiesās domas. Ja kārtīgi izrunāsies ar savu otro pusīti, tad jutīsies gana atvieglots, lai attiecības atjaunotu dzirksti!

Jaunava Pirms apņemies darīt kaut ko traku un nebijušu, padomā par visu nepieciešamo, lai sasniegtu mērķi! Iespējams, ka neliela situācijas paanalizēšana palīdzēs atrast problēmas sakni.

Svari Būsi pārsteigts, cik ātri var atrisināt jebkuru problēmsituāciju, atrodot pareizo pieeju katram cilvēkam. Mēģini būt laipns un dāsns.

Skorpions Neņem pie sirds katru piezīmi vai komentāru. Atceries – pats neesi necik svēts. Tā vietā, lai uzbruktu ar pretargumentiem, mazliet apdomājies, vai esi gatavs krist tik zemu.

Lasi arī: Nedēļas horoskops no 27. jūnija līdz 3. jūlijam

Strēlnieks Neklausies apkārtējo runās, tās, visticamāk, ka nemaz nav patiesas. Bieži vien dzirdēta informācija mēdz būt sagrozīta un piepušķota.

Mežāzis Viss notiks tā, kā vēlēsies. Tikai būs jāvēlas ļoti stipri. Šoreiz ar vienkāršu cerību būs par maz, darbība nesīs daudz lielākus augļus.

Ūdensvīrs Nesēdi malā, bet gan iesaisties! Vakara pusē var parādīties kāda interesanta iespēja iepazīties ar jauniem cilvēkiem – nepalaid to garām!

Zivis Ja esi kaut ko iecerējis, tad šodien ne viss notiks tā, kā būsi cerējis. Rēķinies ar pašu sliktāko un no apkārtējiem negaidi neko!

Lasi arī: Šīm 3 Zodiaka zīmēm šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (27.06. – 03.07.)

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru