3. marta dienas horoskops – piebremzē!

Auns  Šodien tev būs grūti piebremzēt – ir tik daudz darāmā, tomēr, ja nevēlies, lai baterijas nosēžas pa visam, būs jāievēro mērs!

Vērsis  Ja reiz esi noskaidrojis savu mērķi, tad arī tiecies pēc tā, un neļauj sīkumiem tevi apstādināt! Aizstāvi savu viedokli, nebaidoties parādīt savu nostāju!

Dvīņi  Būs maz laika, bet visu būs jāpaspēj izdarīt – ieteicams nenodarboties ar blakus lietām un koncentrēties tikai uz svarīgāko.

Vēzis Šodien tu sajutīsi, ka atrodies stabilā vietā. Atjaunosies reputācija citu cilvēku acīs. Domā par sevi, jo tikai tā tev viss izdosies!

Lauva Paņem mazu pauzīti un pavadi laiku vienatnē. Viss notiek tik strauji, ka tev nav bijis laika padomāt par sevi. Atvelc elpu un nomierinies! Dienas otrajā pusē satiec sev vismīļākos!

Jaunava Skaties uz notiekošo no cita skatupunkta. Pārstāj uztraukties un pārdomāt visu vairākas reizes! Ļauj iztēlei un tam, ko tu mīli, vadīt sevi!

Svari  Jutīsi vajadzību nošķirties no visa un atrast mieru kaut kur, kur valda tikai tavas sajūtas un domas. Tāpēc atvēli laiku tikai sev!

Skorpions Pavaicā pats sev, par ko tu šobrīd esi pateicīgs, un novērtē to, kas tev jau ir! Reizēm mēs iestrēgstam, vēloties vairāk un vairāk, taču aizmirstam par to, kas mums jau ir dots.

Strēlnieks Kāds šodien izmanīs tavas domas – par zemu esi tu viņu novērtējis. Tomēr nekas nav zaudēts, ja vien esi gatavs cīnīties!

Mežāzis  Pašreizējo prāta skaidrību šobrīd vajadzētu izmantot svarīgu dokumentu sakārtošanai un citu nopietnu nodarbju veikšanai, un tikai pēc tam ļauties baudām.

Ūdensvīrs  Vienīgā lieta, kuras tev trūkst, lai sasniegtu savus sapņus,  ir tuvāko atbalsts. Viens pats ar to visu galā netiksi, esi atklāts!

Zivis  Celies augšā, rīkojies un darbojies! Lai attīstītu jaunas idejas nepieciešams atrast pareizo taktiku un īstos sarunu biedrus, un ļaut vaļu fantāzijai!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru