3. martā dzimušie – kādi viņi ir?!

 

 

3. martā dzimušajiem ļoti svarīga ir ticība tam, ko viņi dara. Zaudējot cerību, jūs no optimisma un dzīvesprieka esat spējīgi pārslēgties uz atsvešinātību, tomēr jūsu apņēmība un centība palīdz jums ļoti viegli tikt galā ar šīm garastāvokļa svārstībām.

No 18 līdz 47 gadu vecumam jūs attīstāt savu pārliecību, esat aktīvi un drosmīgi. Pēc 48 gadu vecuma jums uznāk vēlme pēc praktiskuma, stabilitātes un finansu drošības. Jūs kļūstat daudz mierīgāki, emocionāli līdzsvarotāki un jūtat vēlmi atrasties dabas tuvumā.

Šajā datumā dzimušās Zivis ir lepnas, jūtīgas un saprātīgas. Jūs saprotat, ka viens no jūsu dzīves galvenajiem uzdevumiem ir apzināties savu iekšējo spēku un nesamierināties ar mazumiņu, ja zināt, ka esat pelnījuši vairāk.

 

Lasi vēl: Finansiālā labklājība un Ūdens stihijas zīmes: Vēzis, Skorpions, Zivis

 

Jūsu šarms ļoti viegli palīdz atrast draugus un iegūt pielūdzējus. Parasti jūs apbrīno ļoti gudri cilvēki, kas paši saviem spēkiem guvuši panākumus.

Būdami labā garastāvoklī, jūs esat sabiedriski un gatavi kļūt par kompānijas dvēseli. Simpatizējot cilvēkiem ar augstām prāta spējām, jūs mīlat iesaistīties diskusijās un apmainīties idejām, tomēr jums vajadzētu izvairīties no vēlmes komandēt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru