3 padomi, kā mīlēt sevi, kad nejūties laimīgs

  1. Atdod kādam to, ko tev nevajag – to, kas tev vairs nav vajadzīgs!

Jā, sākumā šis var šķist smieklīgi. Tu sagaidīji varbūt, ka sacīšu, lai nopērc sev kaut ko jauku, taču nē! Dāvāšanas prieks ir kas tāds, kas tev palīdzēs pašam dažādos veidos. Pirmkārt, tu jutīsi gandarījumu par to, ka kādam palīdzēji, palīdzēt gluži vienkārši ir cilvēka dabā. Otrkārt, teiksim, tev ir kādas drēbes, kas vairs neder, jo tās ir par lielu, vai velosipēds, kuru neizmanto, jo tas ir jau tev par mazu, šī ir tā iespēja atbrīvoties no visām šīm liekajām lietām un vairs nelauzīt galvu par tām. Neviena no šīm lietām nepalīdz tev justies labāk, tieši otrādi tās aizņem vietu un nereti arī traucē tev dzīvot. Treškārt, atceries, ka Visums necieš tukšumu, ja tu dosi, tev noteikti tiks atdarīts ar ko labāku.

  1. Atvieglo savu ikdienu!

Ja tu jūties nomākts vai depresīvs, tad ikdienas darbiņi, kā, piemēram, iešana uz lielveikalu, var sagādāt daudz nepatīkamu momentu. Taču, kad kādam izbeidzās tualetes papīrs, viņš arī īsti nekļūst priecīgāks, tādēļ ļoti labs veids, kā atvieglot ikdienu ir pirkumu piegāde uz mājām. Visus pirkumus ir iespējams pasūtīt internetā un tas aiztaupīs saraksta veidošanu, jo pirkumu vēsture tiek saglabāta. Aizmāršība un zaudēta laika apziņa arī ir viena no sadzīviskām lietām, kas it īpaši nomāktiem cilvēkiem traucē ikdienā. Mēģini visu pierakstīt kalendārā, pat visvienkāršākās lietas, jo tev noteikti ir daudz citu milzīgi lielu lietu par ko uztraukties un nebēdājies sīkumi tādos brīžos aizmirstās pirmie, tādēļ šis kalendārs lieti noderēs.

  1. Izvēlies veselīgu ēdienu kā prioritāti, jo veselā miesā mīt vesels gars!

Es zinu, ka ēdiena gatavošana ir pati pēdējā lieta, ko gribās darīt, esot nomāktam. Visiem tādos brīžos patīk ieritināties segās, ēst saldētas picas un dzert alu vai ko stiprāku, taču tas tev nepalīdzēs! Iedomājoties vien par šādu ikdienas uzturu – pirmais, ko ķermenim gribās darīt, tas ir raudāt spilvenā. Ieraksti savā kalendārā pāris viegli pagatavojamus ēdienus, kas tev garšo, galvenais, lai tas būtu daudz maz normāls un veselīgs ēdiens. Daži piemēri būtu maiss ar maziem burkāniņiem (šis pat nav jāgatavo), jaunie kartupeļi vai kāds maiss ar dārzeņiem, ko no rīta vari ielikt krāsnī lēnām sautēties. Padomā par savu ķermeni, jo tas ļoti ietekmē to, kā tu jūties. Iespējams, ka tieši šādi pat atrisināsies kāda no problēmām, ar kurām šobrīd saskaries. Turies!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru