3 paši, paši lielākie veiksminieki jūlijā – vai esi šo zodiaka zīmju topā?

 

Dvīņi

Tev šomēnes būs jāizlemj, ko īsti tu vēlies – koncentrēties uz savu karjeru vai vairāk laika veltīt ģimenei un otrajai pusītei. Ja tev ir kādi plāni, tad rīkojies, pirms planētu izvietojums nav mainījies un kļuvis šādām aktivitātēm par nelabvēlīgu.

Uzmanību ieteicams pievērst savam vizuālajam tēlam – ieteicams to uzlabot vai ieviest kaut kādas izmaiņas.  Tāpat arī svarīga būs veselība, pārliecinies, ka ar to viss ir kārtībā, par ļaunu nenāktu fiziskas aktivitātes.

Ja tev ir kādi parādi, tad šomēnes no tiem būtu jāatbrīvojas!

Lauva

Šomēnes būsi gana neatkarīgs, lai uzsāktu ko jaunu paša spēkiem. Ieteicams uz citiem nepaļauties – izvairīsies no vilšanās sajūtas un, ja nu kas, vainot varēsi sevis, nevis visu pasauli.

Šis ir piemērots laiks atpūtai, tāpēc, ja ir iespēja kaut kur doties, saplāno laiku un dodies ceļojumā! Pat ja tas ir tikai pa Latviju. Mēneša beigās gaidāmas pozitīvas izmaiņas karjeras sfērā, tas, protams, notiks tikai tad, ja būsi visu mēnesi rīkojies.

Nododies sportiskām aktivitātēm – iespējams, ka jauna hobija uzsākšana tevi iedvesmos darīt ko pavisam citādāku.

Jaunava

Piemērots laiks, lai komunicētu ar apkārtējiem, jo īpaši līdzīgi domājošajiem. Pavērsies dažādas iespējas ne tikai karjerā, bet arī citur. Sabiedrisku pasākumu apmeklēšana tevi iedvesmos un liks uz pasaulē notiekošo raudzīties citām acīm. Visai ticams, ka beidzot sapratīsi tos, ar kuriem iepriekš nav izveidojies labs kontakts.

Lai vai kā, spēsi citus apburt ar savu šarmu un pierunāt uz kaut ko patiešām traku. Meklē dažādas izdevības, atļaujies būt mazliet egoistisks un neuztraukties par apkārtējiem.

Lai attīstītos tālāk, būs nepieciešams veikt pāris izmaiņas, kuras galu galā nāks tev par labu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru